Rohkema info nägemiseks:

GPK PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme geodeesia ja detailplaneeringutega, pakkudes kvaliteetseid lahendusi ehituse ja maakorralduse valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GPK Partnerid OÜ on Eestis tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud geodeesiale ja detailplaneeringutele. Meie kogemus nendel valdkondadel ulatub juba aastasse 2003, ning oleme pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilist teenust Tartumaa ja selle ümbruse klientidele.

Üks meie peamisi eesmärke on muuta kliendile vajaminevate teenuste hankimine lihtsamaks ja efektiivsemaks. Seetõttu oleme ühendanud mitmed tegevusalad - alustades maamõõtmisest ja lõpetades projekteerimise ning ehitusega. Teie ei pea enam erinevate ettevõtete vahel informatsiooni jagama, sest meie pakume kõik vajalikud teenused ühest kohast. See säästab Teie aega ja tagab, et projektid sujuvad ladusalt ning ilma info kaotsiminekuta.

Me hindame oma klientide aega ning püüame alati leida kiired ja operatiivsed lahendused kõigile nende vajadustele. Lisaks oleme investeerinud kaasaegsesse tehnikasse, et tõsta töö kiirust ja langetada hindu, mis tähendab Teie jaoks paremat teenust ja kokkuhoidu.

GPK Partnerid OÜ juhtimissüsteem järgib ISO 9001:2008 standardi nõudeid, mis tagab meie teenuste kvaliteedi ja usaldusväärsuse. Oleme ka laiendanud oma tegevust väljaspool Eestit, pakkudes ehitusgeodeesia teenuseid Rootsis ja Soomes. See annab meie töötajatele võimaluse mitmekülgseks arenguks rahvusvahelisel tasandil.

Meie teenuste hulka kuuluvad maakorraldustööd, ehitusuuringud, ehitamine, projekteerimine ja omanikujärelvalve. Oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ja kvaliteetsete lahenduste pakkumisele igas projektis.

Kui olete huvitatud meie teenustest või vajate lisateavet, siis võtke julgelt ühendust meie professionaalse meeskonnaga. Oleme valmis Teid abistama ja leidma parimaid lahendusi Teie vajadustele. Helistage meile või kirjutage e-mail ning me vastame Teile kiiresti ja operatiivselt.

Teie usaldusväärne partner geodeesia ja ehituse valdkonnas - GPK Partnerid OÜ!

kontakt

GPK PARTNERID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Suurepärane töö! Detailne planeering ja 3D vaated ületasid ootusi.

- Jaan P.

Kvaliteetne detailplaneering Kodumaja AS jaoks. Töö teostati kiirelt ja professionaalselt.

- Liis K.

Elisa Eesti AS jaoks loodud detailplaneering oli suurepärane. GPK Partnerid OÜ teevad oma tööd pühendunult ning kvaliteetselt.

Geodeetiline alusplaan- ehitusprojektide kindel alustala

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas suured ehitusprojektid saavad alguse ja kuidas tagatakse, et kõik uued rajatised ja hooned sobiksid sujuvalt olemasolevasse keskkonda? Vastus peitub geodeetilises alusplaani, sageli lihtsalt "geoalus" nime all. See märkamatu, kuid oluline etapp ehitusprotsessis on justkui vundament, mis võimaldab kõikidel järgnevatel sammudel olla kindlad ja täpsed. Mis on geodeetiline alusplaan? Geodeetiline alusplaan, tuntud ka kui geoalus, on ehitusprojektide oluline lähtepunkt. See on üksikasjalik kaardistik, mis hõlmab kõiki maa peal, maa all ja isegi maa sees olevaid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada täpne ehitustegevus - objekti mahamärkimine ja kõrguste õigsus

Ehitusprotsess on keerukas ja mitmekihiline ettevõtmine, mis hõlmab arvukaid samme alates projekteerimisest kuni viimase viimistlusdetailini. Üks oluline samm,
ssb.ee
Ehitusprotsess on keerukas ja mitmekihiline ettevõtmine, mis hõlmab arvukaid samme alates projekteerimisest kuni viimase viimistlusdetailini. Üks oluline samm, mis tagab projekti õnnestumise ja sujuva kulgemise, on objekti mahamärkimine looduses vastavalt projekti plaanidele. Kuidas aga tagada, et kõik rajatised, trassid ja ehitised leiavad tee õigesse kohta ning kõik toimib nii nagu peab? Kas tõesti on vaja objekti maha märkida? Võib tunduda, et kui projekteerijad on loonud täpsed plaanid ja joonised, siis peaks ehitusmeeskond suutma neid järgides kõik paika panna. Tegelikkuses on aga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.