Rohkema info nägemiseks:

ANVOL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10411; jälgijaid - 318. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ANVOL OÜ kohta arvamuslugu!"

ANVOL OÜ hetkeolukord

Juba 10 411 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 318 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022 majandusaasta aruandes on rida-realt konsolideeritud Anvol OÜ (konsolideeriva üksuse) ja tema tütarettevõtete Anvol UAB , Anvol OY ja Anvol Nordic AB finantsnäitajaid.

Kontserni põhitegevuseks 2022. aastal oli mänguasjade ja lastekaupade hulgi- ja jaemüük.

Kontsern jätkab selle tegevusvaldkonnaga ka tulevasel aastal.

UAB Anvol (Leedu) Anvol OÜ- le kuulub 77% UAB Anvol osakapitalist, 23% UAB Anvol osakapitalist kuulub ettevõtte tegevdirektorile, pr. Danute Lumpickiene´le. Aruandeaastal tütarettevõtte omanike ringis muudatusi ei toimunud. UAB Anvol põhitegevuseks on laste mänguasjade hulgi- ja jaemüük. Ettevõtte müügitulemused aruandeaastal vastasid plaanile, ettevõte oli kasumlik. UAB Anvol kontor asub aadressil Savanoriu pr. 178A, Vilnius, Leedu. UAB

Anvol ladu asub aadressil Savanoriu pr. 174A, Vilnius, Leedu.

Anvol OY (Soome) Ettevõte alustas oma tööd 2016. aastal ja aruandeaasta lõpu seisuga opereeris 13 XS Lelut kauplust üle Soome. OÜ Anvol omab 50% Anvol OY osakapitalist.

Ülejäänud 50% kuulub Eesti kodanikele. Anvol OY sai loodud XS Mänguasjad kontseptsiooni arendamiseks Soome turul ning jätkab sellele suunatud tegevust ka tulevikus. Ettevõtte müügitulemused aruandeaastal vastasid plaanile, ettevõte oli kasumlik.

Anvol Nordic AB ( Rootsi)

Aruandeaastal alustas tegevuse 2021. aastal Rootsi Kuningriigis registreeritud tütarettevõte Anvol

Nordic AB. OÜ Anvol omab 50% Anvol Nordic AB osakapitalist. Ülejäänud 50% kuulub Eesti kodanikele. Anvol Nordic AB põhitegevuseks on XS Leksaker kandva nime jaekaupluste keti arendamine Rootsis. Aruandeaastal sõlmiti ka esimene üürileping kaupluse avamiseks Mall of

Scandinavia kaubanduskeskuses Stockholmi lähistel.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Aruandeaasta oli sündmusrohke ning tõi kaasa uusi väljakutseid nii ettevõttesiseselt kui ka ümbritseva ärikeskkonnaga seoses. Eelnevatel aastatel COVID-19 pandeemiaga seotud sündmuste mõju oli aruandeaastal leebem, samuti tuli tegeleda pandeemia tagajärgedega taastamaks normaalset igapäevast äritegevust. Kuna paralleelselt sellega jätkus ettevõtte orgaaniline areng, tuli tegeleda ka ettevõttesiseste struktuursete küsimustega, et vältida võimalike pudelikaelte tekkimist. Energiakandjate hinnatõus pakus väljakutseid kasvanud transpordikulude näol ja väiksemal määral ka igapäevaste toimingute teostamisel (kohalik transport, küte- ja elektrikulude osakaalu suurendamine ärikulude struktuuris). Juhtkonna hinnangul sai ettevõte ülalnimetatud väljakutsetega hästi hakkama ning on jätkusuutlik. Äritegevus jätkub samades valdkondades ka edaspidi.

Peamisteks hankijateks aastal 2022 olid alljärgnevad firmad: Hasbro European Trading B.V., MGA

Entertainment Inc USA , Trefl SPOLKA AKSYJNA, Spin Master Toys Far East Ltd, LEGO System

A/S, Tactic Games Oy.

Tütarettevõtted UAB Anvol Leedus ja ka Anvol OY Soomes saavutasid püstitatud eesmärgid käibenumbrite ja ka kasumikuse osas. Tütaraettevõte Anvol Nordic AB jäi kergesse kahjumisse, mis oli seotud suurte investeeringutega esimese kaupluse käivitamisesse.

Aruandeaastal jätkati e-kaubanduse platvormi arendamisega. Märkimisväärsed investeeringud e-kaubandusse ja sellega seotud logistilistesse lahendustesse on planeeritud ta tulevasel aastal.

ANVOL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.