Rohkema info nägemiseks:

ERMITEX GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2124; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ERMITEX GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

ERMITEX GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 2124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ermitex Grupp OÜ tegutseb alates 1991. aastast (kuni 31.10.2008. a. ärinimi Kermon AS). Äriühingu põhitegevuseks on äri- ja muud juhtimisalased konsultatsioonid.

Ermitex Grupp OÜ-s oli 2022 aastal 1 juhatuse liige.

Eeloleval majandusaastal jätkab Ermitex Grupp OÜ oma senist põhitegevust: klientide äri- ja juhtimisalast nõustamist.

Vastavalt Ermitex Grupp OÜ põhikirjale ei ole ettenähtud hüvitiste maksmist juhatuse liikmetele nende ametist lahkumisel või tagasikutsumisel.

Ermitex Grupp OÜ-l ei olnud 2022. a. arendus- ja uurimisväljaminekuid.

OÜ - le Kermon osutab raamatupidamisteenust OÜ Kermon Hekta.

28. jaanuaril 2011.a. teostas rendileandja Astro Holding AS pandiõigust, millega jättis oma valdusesse Kermon OÜ raamatupidamise algdokumendid, seoses sellega on viibinud majandusaasta aruannete esitamine, kuna läbirääkimised Astro Holding AS-i esindajatega ei ole andnud tulemusi kogu raamatupidamisdokumentatsiooni tagastamiseks.

Majandusaasta aruanne on koostatud elektrooniliste andmebaaside põhjal ja seoses sellega võivad olla kajastatud andmed ebatäpsed, viimased täpsustatakse raamatupidamisalgdokumentide tagastamisel.

Vastav hagi on menetluses Harju Maakohtus - tsiviilasi 2-13-10290, mille osas on 2016 alguses tehtud vaheotsus, resolutiivosa:

Tunnustada vaheotsusega OÜ Kermon omandiõiguse ja valduse rikkumisega põhjustatud majandustegevuse seiskamisega tekitatud kahju nõude põhjendatust.

ERMITEX GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.