Rohkema info nägemiseks:

KONE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eristage oma pakkumist teistest, suurendage kinnisvara väärtust ja pakkuge nutika liftilahendusega parimat kasutajaelamust.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.K.

KONE teeb uskumatut tööd inimvoogude liikumise parandamisel linnakeskkonnas. Mulle meeldib kuidas nad on välja töötanud uuenduslikud puutevabad lahendused ja seadmete desinfitseerimise võimalused. Uued hooned on muutunud palju lihtsamaks ja turvalisemaks.

- Liisa M.K.

KONE on aidanud meil meie hoonete liftidel palju kokkuhoida. Läbi neil saadud toodete ja teenuste kvaliteet on väga hea ja me oleme oma otsusega väga rahul.

- Malle E.R.

KONE vastutustundlikud ja keskkonnasõbralikud lahendused aitavad meil ühiskonnas paremaid tulemusi saavutada. Nad pakuvad uskumatut innovaatilist disaini ja mulle meeldib kuidas neil on loodud tõhusad inimvoogud.

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta lifti interjööri ainulaadseks ja kohandatud just teie hoone vajadustele?

Kui vastus on jaatav, siis hea uudis on see, et KONE on teinud suuri edusamme järgmise põlvkonna disaini- ja planeerimistööriistade väljatöötamisel, mis võimaldavad teil oma lifti interjööri luua täpselt sellisena, nagu soovite. Uued tööriistad kasutavad BIM- ja CAD-tehnoloogiaid ning aitavad teil tõsta hoone esteetikat, luua meeldiv kasutuskogemus ja muuta liftiturvalisuse tagamine efektiivsemaks kui kunagi varem. Mis on BIM ja CAD ning kuidas need aitavad liftide disainis? Enne kui sukeldume KONE'i uutesse disainitööriistadesse, tutvustame lühidalt, mis on BIM ja CAD. Building Information

Dropdown

kõik artiklid

Uued liftistandardid EN 81-20 ja EN 81-50 – Millised muutused need toovad ja millal neid rakendada?

Liftid on kaasaegse ühiskonna hädavajalik osa, võimaldades lihtsat juurdepääsu hoonete erinevatele korrustele ning muutes vertikaalse liikumise tõhusaks ja muga
ssb.ee
Liftid on kaasaegse ühiskonna hädavajalik osa, võimaldades lihtsat juurdepääsu hoonete erinevatele korrustele ning muutes vertikaalse liikumise tõhusaks ja mugavaks. Liftide ohutus ja tõhusus on aga üliolulised ning seetõttu peavad nad vastama rangeimatele ohutusstandarditele. Euroopa Liit on selle eesmärgi nimel teinud pidevaid jõupingutusi, arendades välja uued liftistandardid EN 81-20 ja EN 81-50, mis täiustavad liftide ohutust ja jõudlust. Selles artiklis vaatleme, millised muutused need standardid kaasa toovad ja millal neid tuleb rakendada. EN 81-20 - Uued ohutusstandardid liftidele:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.