Rohkema info nägemiseks:

NÄDALINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2569; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NÄDALINE OÜ kohta arvamuslugu!"

NÄDALINE OÜ hetkeolukord

Juba 2569 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Nädaline 2022. a TEGEVUSARUANNE

OÜ Nädaline põhitegevus on jätkuvalt maakonnalehe Raplamaa Sõnumid väljaandmine. Selle kõrvalt oleme jõudu- ja võimalustmööda tegelenud ka muu kirjastustegevusega. 2022. aastal jätkasime Kehtna valla infolehe Valla Vaatleja trükiks ette valmistamisega, vahendasime ka trükiteenust ja postitust.

Kui 2021. aasta oli Raplamaa Sõnumite jaoks tõsisema digipöörde alguseks, siis 2022. oli juba muudatuste elluviimise aeg. Varem olime selle teemaga pigem tagasihoidlikult oma võimaluste piires flirtinud. 2021. aastal tekkis koroonakriisi laine harjal aga tänu Eesti meedialiidu nõukogu aktiivsele toetusele võimalus taotleda digipöörde läbiviimiseks kultuuriministeeriumilt toetust, tänu millele saime muretseda endale paralleelse digiväljaande tegemiseks vajaliku tehnika ning programmiuuendused. Teadsime ju varemgi, et eelkõige sunnib maakonnalehti aktiivsemalt digiarendusega tegelema postiteenuste, sealhulgas just paberväljaannete kojukande pidev kallinemine, mis on kaasa toonud kroonilise tiraažide vähenemise, kuid reaalseid võimalusi oma vahenditest sellise muutuse ettevõtmiseks lihtsalt ei olnud meil ega ka teistel maakondlikel väljaannetel.

Paraku on digilahenduste arendamine nõudnud toimetuselt täiendavaid investeeringuid inimestesse. Oluliselt paremad võimalused uudiste operatiivseks vahendamiseks ja väljaande kodulehe sisu mitmekesistamiseks tähendavad ju tegelikult täiendavat tööd, mis on kasvatanud töötasu ning tööjõumakse. Aga erinevate kriiside poolt kantult on kasvanud ka kõik ülejäänud kulud, kuid tulupool ei ole sellele järele jõudnud.

Digiarenduse käivitamine on võtnud praktiliselt terve aasta, alles vaadeldava perioodi viimastel kuudel on digiarendusest loodetavad tulud sellega kaasnevate kuludega ühilduma hakanud. See seletab kahjumit, millega aasta lõpetasime.

Jätkuvalt ei ole meie eesmärk asendada paberlehte elektroonilise väljaandega, kuid paratamatult peame arvestama sellega, et paberlehega jätkamine eeldab digivariandi tuge ja selle toe järjekindlat arendamist – reklaamirahad on digimaailmas, me peame end nendeni jõudmiseks kohandama kaasajastama. 2022. aastal astusime selleks mitu olulist sammu, kuid päriselt kohale veel ei jõudnud.

2022. aasta on lehe arengus olulist pööret täheldanud. Paratamatult toovad sellised järsud suunamuutmised kaasa ka kaadrimuutusi. Nii on meiegi väikesest kolletiivist mõne kuuga lahkunud neli inimest ja nende asemele tulnud uued. Tulevikku vaadates võiks seda uue platvormi loomise aastaks nimetada. Nii võimegi kokkuvõtteks öelda, et 2022. aasta on olnud üks keeruline uuega harjumise aeg.

NÄDALINE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.