Rohkema info nägemiseks:

MELIVA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5749; jälgijaid - 70. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MELIVA AS kohta arvamuslugu!"

MELIVA AS hetkeolukord

Juba 5749 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 70 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

MELIVA QVALITAS AS tegevusaruanne 2022

Meliva Qvalitas AS on Eesti suurim ja kõige pikaajalisema kogemusega töötervishoiuteenuste pakkuja.

Selle kõrval pakume aina suuremas mahus kõrgel tasemel üld- ja eriarsti teenuseid.

Oleme tervishoiupartner suurele osale Eesti tööandjatest – Qvalitase äriklienditeenused hõlmavad professionaalseid üld- ja eriarstiteenuseid haiguste ennetamise, varajase avastamise ja ravi eesmärgil.

Teenindame kliente väga erinevatel tegevusaladel alustades suurtest korporatsioonidest ning tööstusest ja lõpetades idufirmadega. Oma teenuste kujundamisel lähtume patsiendikesksest mõtteviisist ning aitame tööandjal hoida oma töötaja tervist.

Meie jaoks on oluline pakkuda kõrgel tasemel teenust, mida toetab aastatepikkune kogemus, hinnatud arstide ja spetsialistide võrgustik ja kaasaegne meditsiinitehnoloogia. Qvalitas omab laia teenindusvõrgustikku kokku 9 kliinikuga Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Põlvas ja Võrus ning 5 meditsiinilist erivarustust omavat mobiilset tervisebussi.

2022. aasta põhiliste sündmuste ülevaade 1. Koostöö riigiga

Covid-19 testimised ja vaktsineerimised

Qvalitas on olnud riigile oluline strateegiline partner mitmetes projektides, seda ka üleriikliku koroonatestimise ja -vaktsineerimise läbiviimisel. Aruandeaastal mõjutasid covid-viirusest tulenevad testimised ja vaktsineerimised veel oluliselt I kvartalit. Järgnevates kuudes olid need mahud juba väheolulised – aprilli algusega äralangenud vaktsineerimine ja testimine tõi äritulemuses järsu languse.

Tekkinud olukord nõudis kiirelt ümber orienteerumist ja selle positiivsed mõjud hakkasid paistma aasta teises pooles.

Sõjapõgenikele esmatasandi tervishoiuteenuste pakkumine

Märtsist alustasime Ukraina sõjapõgenikele esmaste tervisekontrollide pakkumist ja vältimatu abi andmist. Tänaseks oleme riigile partner, et Eestisse saabunud sõjapõgenikud saaksid esmatasandi arstiabi, novembrist 2022 oleme Ukraina sõjapõgenikele esmatasandi tervisekeskus.

2. Eriarstiabi mahtude kasv 2022. aastat iseloomustas eriarstiabi valdkonna silmapaistev areng. Mahtude kasvatamise kõrval laiendasime tunduvalt oma kirurgiliste erialade pakkumist, täiesti uute erialadena käivitasime neurokirurgia ja käekirurgia. Tasuliste arsti vastuvõttude arv kasvas eelmise aastaga võrreldes üle 50%.

Suurendasime oma diagnostikavõimekust eelkõige ultraheli ja kardioloogiliste uuringute vallas nii

Tallinnas kui Tartus. Lisaks avasime Tartus uue eriarstiabi ja esmatasandi arstiabi pakkuva kliiniku.

3. Meeletervise ost

Aasta alguses omandas Qvalitas pikaaegse koostööpartneri, vaimse tervise teenuseid pakkuva ettevõtte – Meeletervis OÜ. See võimaldas vaimse tervise teenused veelgi tugevamalt töötervishoiu ja eriarstiabi pakkumisega integreerida, muutes psühholoogilise abi inimestele kättesaadavamaks.

Näeme, et vaimse töö osakaalu kasvades ja viimaste aastate sündmuste mõjul on suurenenud inimestel vajadus abi järele. Sealjuures märkame positiivse trendina üha enamate tööandjate soovi pakkuda oma

MELIVA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.