Rohkema info nägemiseks:

CALISTO VARAHALDUR OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1625; jälgijaid - 98. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CALISTO VARAHALDUR OÜ kohta arvamuslugu!"

CALISTO VARAHALDUR OÜ hetkeolukord

Juba 1625 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 98 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ CALISTO Varahaldur asutati 1998.a. Firma põhitegevuseks on rõivaste tootmine ja müük.

2022. aastal jätkus OÜ CALISTO Varahaödur OÜ traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. Lisaks astuti samme turuosa suurendamiseks ettevõte toodanguga seotud teenuste valdkonnas.

Möödunud aasta tõi tootmisharule tervikuna stabiilse kasvu, mis oli tingitud nii kodumaiste, kui ka välismaiste investeeringute kasvust tootmistegevusse. Ettevõtte häid tulemusi soosisid eeskätt järgmised tegurid: jätkuv majanduskasv ja hea majanduskliima Balti mere piirkonna riikides, sh Euroopa Liitu astumise katalüseeriv mõju Balti riikide turgudele.

2023 aastal planeeritakse realisatsiooni kasvu ja mitmesuguste tegevuskulude vahenemist.

OÜ CALISTO Varahaldur põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

CALISTO VARAHALDUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.