Rohkema info nägemiseks:

ARCOJÄRVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 665; jälgijaid - 38. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ARCOJÄRVE OÜ kohta arvamuslugu!"

ARCOJÄRVE OÜ hetkeolukord

Juba 665 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

KOLDE OÜ tegevusaruanne 2022

Kolde OÜ kuulub 100% OMX Tallinn väärtpaberibörsi põhinimekirjas emiteeritud Arco Vara AS-i kontserni. Ettevõtte tegevusalaks on Harku järve ääres asuva elamukvartali arendamine Tallinnas.

Kolde sõlmis 2021. aastal lepingu maa ostuks Harku järve kaldale, aadressile Paldiski mnt 124b, Tallinn. Arendamisele tuleb enam kui 35 000 m2 elamu- ja ärikinnisvara (brutoehitusmaht), mille oodatav arendusperiood on 6 aastat. Projekti esimese etapi ehituse algus on planeeritud 2024. aastasse. Käimas on detailplaneeringu protsess.

Kolde OÜ 2022. aasta puhaskahjum oli 20 785 eurot (2021: 39 312 eurot). 2022. ning 2021. a kahjumid olid ootuspärased, kuna arendatavate kortermajade müügitulu ja kasum kajastatakse korterite asjaõiguslepingute kuupäeval, mis on alates aastast 2025. Seni kajastataks jooksvas kulus mitte kapitaliseeritavate teenuste tasud.

Ettevõttel ei ole otseselt mõõdetavaid Ukraina sõjaga seotud mõjusid.

Ettevõte finantseerib oma tegevust läbi emaettevõttelt saadava pikaajalise laenu, mis on fikseeritud intressimääraga, mistõttu võib ütelda, et

Euribori tõusu risk ettevõttes on lähiaastatel maandatud. Laenu osakaal on 97% bilansimahust. Euribori kõrge tase avaldab tulevikus mõju müügiperioodide pikenemise kaudu, kuna kinnisvara muutub vähematele klientidele kättesaadavaks.

ARCOJÄRVE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.