Rohkema info nägemiseks:

M.K.T. AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1518; jälgijaid - 32. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta M.K.T. AS kohta arvamuslugu!"

M.K.T. AS hetkeolukord

Juba 1518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 115 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS M.K.T. põhitegevus majandusaastal 2022 oli proffesionaalsete käsi-ja elektritööriistade,tööpinkide,keevitusmaterjalide ja seadmete hulgimüük.

Müük oli teostatud Eestis ja väljaspoole Euroopa Liidu riike..Aktsiaseltsi 2022 majandusaastal müügitulu oli 1458579 eurot.

Majandustegevusele ja -tulemustele avaldasid 2022 majandusaastal olulist mõju järgnevad asjaolud: -koostöö ja jätkav areng partneritega(tarnijatega) Euroopa teistest riikidest; -konkurentsi tihenemine tööriista turul ja uute toodete juurutamine.

- kauba sortimendi laiendamine.

2022 majandusaastal aktsiaselt M.K.T. jatkas oma tegevust hoones aadressil Pae 36 Tallinnas.

Planeeritud ruumide ehitamine majandusaastal ei olnud võimalik ,kuid büroopindade rendile andmine on kindel tulu allikas.Tulevikus selts plaaneerib ehitada veel ühe hoone sellel eesmärgil.Plaani täitmine sõltub majandusolukorrast Eestis ja Euroopa riikides.Majanduskasvu,sisetarbimise - ja investeerimisekasvu puhul, edaspidine tegevus oleks väga soodne.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks.

Meie eesmärkideks 2023. aastal on säilitada tootmise püsiv kasv,seetõttu pöörame senisest suuremalt tähelepanu kulude rangele kontrollide.

M.K.T. AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.