Rohkema info nägemiseks:

FORTEM HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 697; jälgijaid - 65. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FORTEM HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

FORTEM HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 697 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 65 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu pikaajaliseks peamiseks tevusalaks on merekalapüük Läänemerel.

Ajaloolist püügivõimalust omatakse kilu, räime ja tursa osas.

2022 aastal tegeleti kilu- ja räime püügiga, kuna tursavarud on madalseisus ja osades alarajoonides on lubatud üksnes kaaspüük, sihtpüük ei ole lubatud. Põhitegevus on hooajaline ja püügiperiood kestab kuni 8 kuud ,suvel püüki ei toimu, siis tegeletakse laeva ja püügivarustuse ettevalmistamisega järgnevaks püügihooajaks.

Ettevõtte osaleb jätkuvalt ühistulises koostöös.

2022. aasta äritegevuse mõjutajaks oli Vene agression Ukraina suunal ning kõik sellega kaasnev. Müügid peatusid lühiajaliselt ning ebakindlus turgudel kasvas. Mööduv aasta tõi kaasa palju ebakindlust ning teadmatust.

Suurema mahulisis investeeringuid parandamise suunal ei tehtud. Ettevõte rajas endale päikesepargikeskkonnamõjude vähendamise raames.

Ettevõttel on kaks traalpüügiga tegelevat tütarettevõttet: Caroline OÜ ja Troolary Nessie

OY.

Arvestades 2022 aasta suurt agressiooni Ukraina suunas, võib märkida, et vaatamata väiksemale seisakule, oli nõudlust toodangule. Majandusaasta lõpetati kasumiga, mis kõike arvesse võttes on hea tulemus.

2023 aastal on tegevus jätkunud ja kevadperioodil toimusid ka püügid .Sügisel plaanitakse püükidega jätkata. Arvestame, et jätkuvalt kõrge inflatsioon tase ja sõda Ukrainas võivad mõju avaldada, kuid ettevõttel on jätkusuutlikus olemas.

Peamised finantssuhtarvud ____________________________________________________________________________________________________

Näitaja 2022 2021 ____________________________________________________________________________________________________

Omakapitali tootlus (ROE)-(puhaskasum/omakapital*100) 8,87% -3,43% ____________________________________________________________________________________________________

Koguvarade tootlus (ROA)-(puhaskasum/varad kokku/100) 5,75% -2,00% ____________________________________________________________________________________________________

Puhasrentaablus-(puhaskasum/müügitulu*100) 28,72% -20,16% ____________________________________________________________________________________________________

FORTEM HOLDING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.