Rohkema info nägemiseks:

LAIKUM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6907; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAIKUM OÜ kohta arvamuslugu!"

LAIKUM OÜ hetkeolukord

Juba 6907 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Laikumi peamiseks tegevusalaks on metsamaterjali ülestöötamine ja koondamine spetsiaalselt selleks ettenähtud tehnikaga vahelattu. Osaühing osales 2021 majandusaastal riigihanke metsaülestöötamise konkursil ning võitis kolm viieaastast metsamaterjali ülestöötamise lepingut . Töö teostamiseks on soetatud ja liisitud vajalik tehnika. Masinapark koosneb neljast harvesterist ning kolmest forvarderist.

Masinaparki kuulub Sampo HR, Sampo HRx6, Prosilva ja John Deere 12/70 ning forvarderid Sampo FR ja 2 John

Deere 10/10 g-d. Forvardite ja harvesterite transportimiseks ühelt objektilt teisele kasutatakse Laikumi omandis olevat Scaniat koos treileriga - see tõstab tunduvalt operatiivsust ja aja kokkuhoidu. Lisaks soetati 2022 aastal uus Volvo koos metsaveotäishaagisega enda metsamaterjali operatiivsemaks veoks.

Majandusaastal võeti vastu otsus ja telliti ära uued John Deere forvarderid, mida hakatakase kasutama 2023 aastal.

Suvisel perioodil teostame kultuuride hooldamist,uute kultuuride rajamist ja võsa lõikamist.

Majandusaastal alustasime ka FSC sertifikaadi taotlemist. FSC märgis tagab puidule usaldusväärsuse ja rahvusvahelise tunnustuse, mis aitab avada uusi turge. Puidu pakkumine turul ületab nõudlust ja konkurents on tihe. Samas on serditud puidu järele nõudlus suurem kui pakkumine. Nii annab FSC sertifikaat metsamajandajatele ja -töötlejatele olulise turueelise.

Majandusaasta müügitulu 5 875 353 eurot. Keskmine töötajate arv aruande perioodil oli kakskümmend viis (25).Keskmine töötasu 2000- eurot kuus.

Juhatuse liikmeid on osaühingul üks. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei ole makstud.

Peamised finantssuhtarvud ja nende arvestamise metoodika: 1.Lühiajaline võlgnevuste kattekordaja 2022 2021

Käibevara kokku: Lühiajalised kohustused 1,03 0,77 2. Maksevõime kordaja (käibevara-varud)/ lühiajalised kohustused 1,01 0,76 3. Võlakordaja: Kohustused : Passiva kokku 0,52 0,66 4. Omakapitali võlasiduvus KOhustused: omakapital kokku 1,07 1,97 2023. a on kavas jätkata tegevust metsamajandusvaldkonnas. Meie tegevus sõltub suuresti ilmastikust ja suuremad raiemahud jäävad talvekuudele. Riigimetsades kehtestatud linnurahu erametsi ei puuduta ja erametsades käib raietegevus aastaringselt. Plaanis on jätkata metsamajandamist vähemalt samal tasemel võrreldes eelmise majandusaastaga. Suurendada soovime investeeringute osa kinnistutesse, mis müügikorral võiksid kasumit tuua.

Ettevõtte on jätkusuutlik ja tegev.

LAIKUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.