Rohkema info nägemiseks:

METALL TT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1542; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METALL TT OÜ kohta arvamuslugu!"

METALL TT OÜ hetkeolukord

Juba 1542 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Metall TT OÜ alustas oma tegevust 18. oktoobril 2001 aastal.

Peamiseks tegevusalaks on allhanke korras metalltoodete ja seadmete valmistamine, vajadusel ka nende projekteerimise teenuse pakkumine.

Põhilisteks tellijateks on tootmise automatiseerimisega tegelevad ettevõtted.

Metall TT OÜ –le oli lõppenud aruandeaasta üheksateistkümnes tegevusaasta, majandusaasta kestis 01.01.2022 – 31.12.2022. Arvestades tootmisharus valitsevat seisu, hindab juhatus 2022.a. tulemust heaks. Põhilise müügi-mahu andnud tellijate arv oli väike, kuid oluline edu firma püsima jäämiseks saavutati oma tegevuste teadvustamisel võimalikult paljudele potentsiaalsetele klientidele.

Järgnevatel aastatel tuleb jätkata tööd püsiklientuuri juurdekasvuga, samuti arendada firmas intensiivselt uute toodete ja teenuste otsinguid.

Eesseisva aasta põhiülesandeks kujuneb ettevõttele tootmismahu ressursside juurdekasvu leidmine ning kvaliteedi tagamine.

Finantseerimispoliitikas jätkame ka järgneval aastal konservatiivset joont, kasutades esmajärjekorras rahastamisel omavahendeid.

Juhatus hindab kaheksateistkümnendal tegevusaastal saadud kasumit ootuspärasena arvestades üldist majandusseisu..

Juhatus ei prognoosi järgneval aastal kasumi kasvu. Plaanis on eelkõige efektiivsemate juhtimismeetodite kasutusele võtmine ja tootmise intensiivistamine

Uurimis- ja arendustegevusega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud ja järgmiseks aastaks planeeritud ei ole.

Aruandeaastal Metall TT OÜ juhatuse liikmele tasu ei makstud ega soodustusi ei tehtud. Samuti ei ole eri tasusid ega soodustusi ette nähtud juhatuse liikme lahkumisel või ametist tagasi kutsumisel.

METALL TT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.