Rohkema info nägemiseks:

SEWING PROKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1366; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta SEWING PROKO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SEWING PROKO OÜ, kus meie missiooniks on Riietu edasiminekuks! Me usume, et õige riietus võib seada lava edule, olgu sa siis köögis, ehitusplatsil või juhatuse ruumis. Meie lai valik tööriideid ja aksessuaare on loodud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele, tagades mugavuse, vastupidavuse ja stiili.

Alates kiiretempolisest külalislahkuse tööstusest kuni nõudlike ehitusplatsideni, meie tooted vastavad igale professionaalsele vajadusele. Meie kollektsioon sisaldab kõike alates kolledži dressipluusidest, pükstest ja jakkidest kuni ettekandja ja kokariietuseni, tagades, et iga professionaal leiab oma täiusliku sobivuse. Me ei peatu riietel; meie valik laieneb kodutekstiilidele, kottidele, lastekaupadele, peakatetele ja aksessuaaridele, muutes meid üheks peatuseks kõikidele teie professionaalsetele riietevajadustele.

Meie kvaliteedipühendumus on nähtav igas pistes ja õmbluses. Tuntud brändidega nagu Tee Jays, Russell, Fruit of the Loom, Helly Hansen ja paljud teised, pakume tooteid, mis peavad vastu ajale ja igapäevasele kasutusele. Meie kohandatavad tööriided ei ole ainult funktsionaalsed; need on ka avaldus. SEWING PROKO OÜ-ga ei kanna sa lihtsalt riideid; sa kannad enesekindlust.

Avasta meie lai valik polosärke, pükse, reklaamkingitusi, spordirõivaid, T-särke, tööriideid ja kleitsärke. Iga kategooria on täis valikuid, mis toovad kokku mugavuse, stiili ja praktilisuse. Olgu sa otsimas vabaaja elegantsi 1×1 GRANDDAD MEESTE T-SÄRK või professionaalset väljanägemist 3/4 VARRUKAGA NAISTE KLEITSÄRK, meil on kõik olemas.

SEWING PROKO OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt bränd; oleme partner teie professionaalsel teekonnal. Liitu meie pühendumusega tipptasemele ja lase meil aidata sul Riietu edasiminekuks!

Kontakt

SEWING PROKO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

SEWING PROKO OÜ-s leidsin täpselt, mida vajasin! Nende kvaliteetsed tööriided on vastupidavad ja mugavad.

- Mart P.

Tänan SEWING PROKO OÜ-d! Nende kottide valik on hämmastav ja kvaliteet on esmaklassiline. Olen äärmiselt rahul oma ostuga.

- Kristiina S.

Suurepärane valik ja suurepärane teenindus! Leidsin endale ideaalse kleitsärgi, mis sobib suurepäraselt minu ametlikuks ürituseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mil moel tõstavad eritellimusel loodud töörõivad meeskonna ühtsust?

Eritööriided viitavad riietusele, mis on spetsiaalselt kujundatud vastama ettevõtte ja selle töötajate ainulaadsetele nõudmistele. See läheb kaugemale standardsest vormiriietusest, lisades elemente, mis on kohandatud organisatsiooni brändi, eetose ja operatiivsetele vajadustele. Meeskonnatunne on iga eduka organisatsiooni elujõud. See soodustab koostööd, parandab suhtlust ja viib kollektiivse eduni. Tööstusharudes nagu külalislahkus, tervishoid, ehitus ja teenindus, kus tööjõud on ettevõtte esindus rindel, on meeskonnatunne eriti oluline. Edendab ühtsustunnet Eritööriided ühtlustavad

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi valida endale õige turvajope?

Paljude erinevate tööstusharude professionaalide jaoks on turvajoped rohkem kui lihtsalt rõivaese; need on oluline isikukaitsevahend, mis võib tähendada vahe er
ssb.ee
Paljude erinevate tööstusharude professionaalide jaoks on turvajoped rohkem kui lihtsalt rõivaese; need on oluline isikukaitsevahend, mis võib tähendada vahe erinevust tavapärase tööpäeva ja potentsiaalselt ohtliku olukorra vahel. Selles juhendis uurime olulisi tegureid, mida arvestada õige turvajope valimisel oma vajadustele. Turvajoped mängivad kriitilist rolli töötajate kaitsmisel keskkonnaohtude eest, nähtavuse suurendamisel hämarates tingimustes ja vajaliku soojuse pakkumisel külmas kliimas. Need on hädavajalikud tööstusharudes nagu ehitus, tervishoid, külalislahkus ja teenindussektorid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.