Rohkema info nägemiseks:

PALMSE METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9368; jälgijaid - 118. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PALMSE METALL OÜ kohta arvamuslugu!"

PALMSE METALL OÜ hetkeolukord

Juba 9368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 118 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

PALMSE METALL OÜ on 2005.a loodud Eesti juurtega tootmisettevõte, „PALMSE TRAILER“ ja „ROBUS TRAILER“ kaubamärgi omanik, mis toodab ja turustab sihtotstarbelisi põllumajandusmasinaid, mida tuntakse ja hinnatakse kõrgelt Skandinaavias ja Euroopas.

Tooted on konstrueeritud vastavalt välja kujunenud standarditele ja pikaajalistele maaharijate traditsioonidele. Mudelivalikusse kuuluvad kallur-, platvorm-, viljaveo-, loomaveo-, konteinerja treilerhaagised. Toodangut iseloomustab mõistlik hinna ja kvaliteedi suhe, vastupidavus, lihtsus ja funktsionaalsus. Tootmisettevõtte peamiseks tootmistehnoloogiast tulenevaks eeliseks on tootmise efektiivsus ja paindlikkus. Nõudlus oma toodetele tagatakse tänu pidevale tootearendusele lähtudes kliendi vajadustest. Lepingulised diilerid/suurkliendid asuvad Soomes, Rootsis,

Norras, Taanis, Saksas, Lätis, Leedus, Poolas, Sloveenias, Austrias, Islandil ja Tsehhis.

PALMSE METALL OÜ juhtpõhimõtted põhinevad ettevõtte:

MISSIOONIL pakkuda hea disaini, kvaliteedi ja kasutuslihtsusega turul kõrgelt hinnatuid tooteid, mis: - on omadustelt parimad turul pakutavate hulgas, - on maksimaalselt laia kasutusotstarbega ja kasutajasõbralikud ning; - tekitavad ise nõudluse.

VISIOONIL olla tugev traktorihaagiste tootja Euroopa ja Skandinaavia turgudel.

Tootmistehnoloogia kaasajastamine algas 2007.aastal: tehti ulatuslikke investeeringuid põhivaradesse, ehitati juurde tootmishoone ja samuti kontor koos olmeruumidega.

2008.a lõpus sai valmis haaveldus- ja värviruum, millega oluliselt parandati toodete kvaliteeti ning seoses suuremate tootmispindadega kasvas ka olulisel määral tootmisvõimsus.

2009-2012.a tõi ettevõtte pidevate tootearenduste tulemusena turule mitmeid uusi tootegruppe.

2012.aastal ehitati juurde veel üks tootmishoone, mis andis juurde tootmispinda 900m2.

2012. aastal lõpetas Palmse Metall OÜ edukalt EAS Tehnoloogiainvesteeringu projekti, mille käigus soetati kaks uut telfrit, kruvikompressor, treimiskeskus, uus värviseade ja keevitusrobot.

Uute investeeringute tulemusena: (cid:127) uuendatakse tootmisliini läbi uute kaasaegsemate seadmete (tehnoloogia) ja tootmise alaüksuste; (cid:127) mehhaniseeritakse tootmisprotseduuri, mille arvelt tõstetakse tootmisefektiivsust; (cid:127) ettevõttel on võimalik uutele turgudele siseneda uue tooteseeriaga, st on võimalik toota keerulisemaid toote komponente, mida hetkel olemasoleva seadmepargiga tootmine on ajamahukam või mida tellitakse teiselt firmadelt. Selle arvelt vähendatakse või optimeeritakse metallitöötlemise alltöövõtu arvu; (cid:127) olla iseseisev ja tugev tootja: ettevõtte ei sõltu enam allhankijate tarneaegadest ja hinnamuutustest.

2014. aastal soetas ettevõte CNC-plasmalõikekeskuse Esab Combirex DX3000, CNCpainutuspingi ALIKO SP700-630 ja sammaspuurpingi VS 40-480 POLLUX, millega mehhaniseeritakse tootmisprotseduuri. Selle tulemusena suudetakse paremini kontrollida tootmismahte ja kvaliteeti.

2015.aastal soetati kaks robotkeevituse üksust. Investeeringute maht 388 300 eurot. Seoses uute robotitega on tõstetud tootmise täpsust ja ümber kohandatud koostamise tehnoloogiat - kasutatakse rohkem rakiseid, mis omakorda on aga teinud töö tegemise kiiremaks.

2015.a tuldi välja ka mitme uue haagise mudeliga ning lisaks esmakordselt ka põllumajandusliku treilerhaagisega, mille vastu on üles näidatud väga palju huvi nii Eestis kui ka edasimüüjate poolt välisturgudel. Aasta teises pooles jõudis turule uus eelkõige tee-ehituse- ning karjääri transpordiks mõeldud traktorihaagiste kaubamärk Robus Trailer.

2016.aastal tegeles ettevõtte erinevate tootegruppide täiustamisega seoses robotite soetamisega ning uue tooteprofiili välja töötamisega.

2016.a alustas ettevõte arendusprojekti raames oma toodetele EL tüübikinnituste taotlemisega. Tüübikinnituse saamine lihtsustub oluliselt haagiste kasutuselevõttu ja registreerimist teistes EL liidu riikides. Samuti võimaldab EL ühtne tüübikinnitus suurendada: ekspordivõimet, tootmismahtu, antavat lisandväärtust ning tuua Eestisse lisa väliskapitali läbi kasvanud müügitulemuste.

2017.a tehti ulatuslik investeering olemasolevate viilhallide juurdeehituseks, tänu millele saadi juurde ligi 2500m2 tootmispinda.

2018. a lõpetati juurdeehitustööd ning ehitati uus katlamaja. Täiustati ja arendati erinevate haagisete mudeleid.

2022. a ehitati juurde laohoone, arendati ja täiendati haagiste mudeleid.

2023.a tegevusplaan on jätkata põllumajandushaagiste valmistamist ning pidevat tootearendust, et laiendada oma klientuuri nii sise- kui ka välisturul. Ettevõtte peamine eesmärk on olla jätkusuutlik, kaasaegse seadmepargiga ja kvaliteetse oma tootega tootmisettevõte.

PALMSE METALL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.