Rohkema info nägemiseks:

WIZARD CONSULT RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1145; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WIZARD CONSULT RAAMATUPIDAMISBÜROO kohta arvamuslugu!"

WIZARD CONSULT RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 1145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Wizard Consult Raamatupidamisbüroo on ettevõtte, mille põhitegevusala on raamatupidamisteenus. 2022. aastal jätkus Wizard

Consult Raamatupidamisbüroo tegevust.

Tulud, kulud ja kasum Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2022. aastal moodustas OÜ Wisard Consult Raamatupidamisabüroo müügitulu 268 206 euro.

OÜ Wizard Consult Raamatupidamisbüroo kasum kujunes 3 297 euro.

Personal

OÜ Wizard Consult Raamatupidamisbüroo keskmine töötajate arv majandusaastal oli 8 töötajat. 2021. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 142 175 euro.

OÜ Wizard Consult Raamatupidamisbüroo juhatus seisuga 31/12/22 on kolmeliikmeline.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Wizard Consult Raamatupidamisbüroo 2023.aasta põhisuund on nagu eelmistel aastatel stabiilse tegevuse jätkamine samas valdkonnas ja koostöö arendamine olemasolevate partneritega ja uute klientidega.

WIZARD CONSULT RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.