Rohkema info nägemiseks:

TAD LOGISTICS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmekülgne ettevõte, mis on aastast 2005 spetsialiseerunud hulgikaubandusele, pehmemööbli tootmisele ja komplekteerimisele ning kiiretele ja efektiivsetele transporditeenustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Juba aastast 2005 on TAD Logistics OÜ olnud teie usaldusväärne partner hulgikaubanduses, pehmemööbli tootmises ja komplekteerimises ning kiiretes transporditeenustes. Meie ettevõtte missiooniks on pakkuda tipptasemel tooteid ja teenuseid, kus kvaliteet, täpsus ja kiirus on meie lahutamatud tunnusjooned.

Asudes Rummu alevikus, Vasalemma vallas, oleme loonud endale kodu, kus valmib pehmemööbel, mis kannab endas meie pühendumust tipptasemele. Meie tootmisprotsess on kõrgelt automatiseeritud ja täiustatud, tagades iga toote kõrgeima kvaliteedi. Meie logistikakeskus on süda, kust pulbitseb efektiivsus ja kiirus, võimaldades meil kliente teenindada täpselt nii, nagu nad ootavad.

Teie kiirema teenindamise nimel oleme laiendanud oma haaret. Lisaks Rummu alevikus asuvale logistikakeskusele, omame laopindu ka Virumaal ja Viljandis. See võimaldab meil olla lähemal teile, kus iganes Eestis te ka ei asuks. Kiired ja tõhusad tarneahelad on meie tugevus, mis aitavad meil pakkuda parimat teenust ja rahuldada teie vajadusi igal sammul.

Meie kliendid on meie prioriteet number üks. Oleme uhked meie professionaalse ja pühendunud meeskonna üle, kes on alati valmis kuulama ja mõistma teie erivajadusi. Iga klient on unikaalne ning meie eesmärk on leida teile just teile sobivad lahendused, olgu selleks siis sobivad materjalid, täpne komplekteerimine või kiire transport.

Oleme siin, et muuta teie ettevõtte protsessid lihtsaks ja sujuvaks. Kas olete hulgikaubanduse ettevõtja, pehmemööblitootja või lihtsalt vajate kiiret ja usaldusväärset transporditeenust, siis TAD Logistics OÜ on teie usaldusväärne partner. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas me saame aidata teie äri õitseda. Teie rahulolu on meie edu võti!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TAD LOGISTICS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Suurepärane teenindus! Kiired tarneajad ja kvaliteetsed tooted. Olen äärmiselt rahul!

- Mart B.

TAD Logistics teeb imelist tööd. Usaldusväärsed ja paindlikud. Soovitan kõigile!

- Anu V.

Suurepärane valik materjale ja kiire komplekteerimine. Meie koostöö oli sujuv!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TAD LOGISTICS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus TAD Logistics OÜ on tööstuskaupade vahendustegevusele spetsialiseerunud ettevõte, mille käesolev majandusaasta aruanne on koostatud konsolideerituna. Ettevõtte omanduses on otsese ja kaudse osalusega pehmemööblitootmise ja -müügiga seotud ettevõtted. Kontserni emaettevõte TAD Logistics OÜ peamised müügiturud olid Eesti, Rootsi, Saksamaa ja Soome. Kontserini põhilised tegevusvaldkonnad olid tööstukaupade vahendustegevus ja pehmemööbli tootmine. Kontserni struktuur TAD Logistics OÜ kontserni kuuluvad 100% osalusega tütarettevõtted Kamjo Beds OÜ ja Kamjo Bedding OÜ ning kaudse

Dropdown

kõik artiklid

Transport - TAD LOGISTICS OÜ

Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes varustaks sind mitmekülgsete materjalide ja tarvikutega ning tooks need mugavalt sinu ukse ette, siis TAD Logistics OÜ o
ssb.ee
Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes varustaks sind mitmekülgsete materjalide ja tarvikutega ning tooks need mugavalt sinu ukse ette, siis TAD Logistics OÜ on siin, et muuta sinu pehmemööbli valmistamine lihtsaks ja efektiivseks protsessiks. Lisaks tipptasemel toodetele pakume ka kvaliteetset transporditeenust, et sinu tellitud kaubad jõuaksid sinuni kiiresti ja ohutult. TAD Logistics OÜ on hinnatud pehmemööblitootjate seas, pakkudes mitmekülgset valikut materjale ja tarvikuid. Meie tootmine ja komplekteerimine on läbimõeldud protsess, kus igat toodet valmistatakse põhjaliku tähelepanu ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.