Rohkema info nägemiseks:

ESWIRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4848; jälgijaid - 82. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ESWIRE OÜ kohta arvamuslugu!"

ESWIRE OÜ hetkeolukord

Juba 4848 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 82 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Eswire OU alustas tegevust 2005.aaslal. Meie tegevusalaks on elektroonikaseadmete (tApsemali juhtmek6idisle koostamine ja 6lekkomehaaniliste komponenlide kokkupanekja lestimine) tootmine ja miiiik.

Aasta 2022 mo'ijdus Eswire O0'le v6ga edukalt. Suutsime selles ebastaabilses maailma majandusolukonas peris j6ulisell kSivet kasvalada ja l6puks kujunes keibe kasv tunduvalt paremaks, kui pmgnoositud sai.

Kindlasti tuli kasuks kiire reageerimino, m6ningate materjalide osas, tamijate vdljavahelamine ja hea koostb'ti Eswko OU partneritega.

Palju aitas kaasa ka tiidjdurendi ettevottega Hansavesl OU koostiid alustamine, mille tingis tiidj6uluru olukord Eestis, mis aasta esimesel poolel oliparis vilets.

Aasta teisel poolel alustasime uue tootmishalli eltevalmistust Rakveres, mis peaks t66le hakkama uue aasta alguses. Tdolajate vdljaope loimus kliendi tootmisiiksuses Soomes.

Elektroonikakomponenlide turg E6stisja Euroopa liidus oli eelmisel eruande perioodil v6reldes illeeelmbe perioodiga jdrsus l6usus, seda iseloomustab kindlasti rohepii6rdele enam ja enam tehebpanu juhtimine ning selles larvis eleklroonikakomponentide vajadus.

Meie valdkonna tegevuskoskkond liigub tiha enam rohepii6de suunas. Tooted on suunatud akude lasdimbkohtado suurondamisele ja luuleenorgia tootmiseks vajaminevate elektrija elekkoonikakompongntidg tootmisele.

Meie erilegevus on jarrepidev, mis eiole m6iutatud hooajalisusest ia mingilest muudest majandustegevuse lsrlklitest.

Klientidega on kokku lepitud, el valuulakursi v6i vairvilise-ja muu metalli bdrsihinna hinnat6us lisalakse automaalselt toote l6pphinnale (Enapdoval kasv6i kord kuus, kui onlarvidus). Sellele tuginedes on valuutakursside muutumise riskid valdavall maandatud.

Teeme omalt poolt k6ik, et keskkonna-ja sotsiaalsed m6jud oleks meil minimaliseoritud. So6t6ltu hindamo, et Eswire OU legevusega olulisl keskkonna- ja sotsiaalseidm6jusid ei kaasne.

Uueks aa6taks praegu 6rili6l miiugikeibe kasvu eijulge prognoosida kuna oasadel partneritol on ett6 neha vaik$t langust, mis m6jutab ka meid.

Samas uue Uksuse kaivitamine peaks selle languse korvama.

K6ik see uus vajab ka loomulikult korralikku investeeringut ning aelleks on meil rgssu.sid ol6mas.

Meie hinnangute p6hjal peaks elektroonikatdostuses tulema suhteliselt stabiilno aasia, vaalamata ihisgle heitlikule maailma majandusolukorale.

Peamised tinantssuhtarvud: 2022 2021 t-Mi-irlg-itulu (eurot)

Miiiigilulu ka6v/ ]angus

Puhaskasum/ -kahjum (eurot) 743176

Puhasrentaablus 11.090/"

Lijhiajaliste kohustusle katlekordaja (kordades) 2,88

ROA 19q" 27,39v.

---tI

Finantssuhtarvude arvulamisel kasutalud valemad:

Kdibe kasv (o/o) = (miltigitulu 2022{ii0gilulu 2021ymii0gitulu 2021)' '100

Puhasrentaablus (%) = (puhaskasum/miiiigilulu) ' 100 -i

Lijhiajaliste kohustusle kaUekordaja (kordades) = keibevara/lijhiajalise rd kohu _stused

ROA (%) = (puhaskasum/varad) ' '100 i

ROE (%) = (puhaskasum/omakapital) ' 100

ESWIRE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.