Rohkema info nägemiseks:

ECCOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete plast- ja alumiiniumdetailide valmistamise ning arvjuhitavate seadmete müügi ja hooldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ECCOM OÜ-sse, kus meie kirg täpsuse ja innovatsiooni vastu ajendab meid pakkuma parimaid CNC-töötlemise, 3D-skaneerimise ja prototüüpide arendamise lahendusi. Meie missioon on võimaldada loojatel ja uuendajatel nagu sina kasutada kvaliteetset seadmet ja tarkvara, mis muudavad visioonid reaalsuseks.

Täpsuse vormimine

ECCOM OÜ-s mõistame, et suurepärase disaini olemus peitub detailides. Seetõttu pakume laia valikut CNC-masinaid juhtivalt Saksa tootjalt CNC-STEP ja Roctech, mis on loodud pakkuma ülimat täpsust nii väikeste kui ka suurte projektide jaoks. Olenemata sellest, kas töötate plastikosadega, vineeriga või mõne muu materjaliga, tagavad meie masinad täpsuse, mida vajate laitmatute tulemuste saavutamiseks.

Innovatsiooni võimaldamine

Meie pühendumus innovatsioonile kajastub meie 3D-skannerite valikus, sealhulgas Artec Eva 3D-skanner, mis teeb kiireid ja täpseid skaneeringuid tekstuuriteabega. Samuti pakume laserlõike seadmeid, mis on sertifitseeritud ISO-standardite järgi, tagades teie projektidele tipptasemel kvaliteedi ja usaldusväärsuse.

Tarkvaralahendused

Olles McNeel'i ja MecSoft'i ametlik partner Baltikumis, toome teieni taskukohased ja võimsad CAD- ja CAM-tarkvaralahendused. Rhinoceros 3D aitab disaineritel kiiresti modelleerida ja jagada oma loomingut, samas kui DeskProto on CAM-tarkvara, mis on kohandatud mittetehnoloogidele nagu disainerid, juveliirid ja hambatehnikud.

Teeninduse tipptase

Meie teenused ulatuvad kaugemale kui ainult seadmete müük. Pakume kõikehõlmavat tuge, hooldust ja arendust kõigi meie toodete jaoks. Alates plast- ja vineerosade töötlemisest kuni 3D-printimise, prototüüpimise ja termovormimiseni, omame ekspertiisi, et aidata teid igal tootmisprotsessi sammul.

Liitu meiega ECCOM OÜ-s, kus Täpsuse vormimine, Innovatsiooni võimaldamine! ei ole lihtsalt meie loosung - see on meie lubadus teile. Teeme teie ideed elavaks täpsuse ja kvaliteediga, mida need väärivad.

Uuri lähemalt meie toodete ja teenuste kohta ning kuidas me saame aidata teil saavutada oma projektides suurepärasust. Külastage meid aadressil Kreutzwaldi 56/4, Tartu, Eesti või võtke meiega ühendust rohkemate teabe saamiseks.

Kontakt

ECCOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted. Soovitan kindlasti!

- Liina M.

Muljetavaldav tehnoloogia ja pühendumine klientide rahulolu saavutamisele.

- Maria S.

Efektiivne ja professionaalne firma, kes suudab täita ka kõige keerulisemad tellimused.

Kuidas muudab cnc-töötlemine tootmistööstust?

CNC (Computer Numerical Control) töötlemine on tootmisprotsess, kus eelprogrammeeritud arvutitarkvara dikteerib tehase tööriistade ja masinate liikumist. Protsessi saab kasutada erinevate keerukate masinate juhtimiseks alates lihvijatest ja treipinkidest kuni freeside ja ruuteriteni. CNC-töötlemisega saab kolmemõõtmelisi lõiketöid teostada ühe käskude komplektiga. Tehnoloogia arendati välja 1940. aastate lõpus ja 1950. aastate alguses, põhinedes olemasolevatel NC (Numerical Control) masinatel, mida varajaste arvutitega modifitseeriti, saavutades olulisi täiustusi efektiivsuses ja täpsuses.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peamised edusammud 3D-printimise tehnoloogiates viimastel aastatel?

3D-printimine, tuntud ka kui aditiivne tootmine, on alates selle loomisest 1980ndatel läbinud pika tee. Varasest stereolitograafiast kuni viimaste arenguteni me
ssb.ee
3D-printimine, tuntud ka kui aditiivne tootmine, on alates selle loomisest 1980ndatel läbinud pika tee. Varasest stereolitograafiast kuni viimaste arenguteni metalli ja mitmematerjalilises printimises on tehnoloogia revolutsiooniliselt muutnud meie loomis- ja disainikontseptsioone. See on avanud uued võimalused kohandamiseks, võimaldades keerukaid ja kompleksseid disaine, mis varem olid võimatud või liiga kallid tootmiseks. Kohandatud disain on nüüd innovatsiooni eesliinil, 3D-printimine võimaldab disaineritel ja tootjatel mööda minna traditsioonilistest piirangutest. Võime kiiresti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.