Rohkema info nägemiseks:

VESTENMIX OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tänu pikaajalistele kogemustele oleme tänaseks arenenud liimpuidu ja CLT (ristkihtliimpuidu) montaaži valdkonnas väga heaks spetsialistiks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit puidu- ja metallkonstruktsioonide montaažitöödeks, siis Vestenmix OÜ on õige valik. Oleme Eesti juhtiv liimpuidu ja CLT montaažiettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi ja innovaatilisi lahendusi oma klientidele.

Meie laialdane kogemus igas mahus puitkonstruktsioonide teostamisel ning oma tehnikapargi olemasolu (kraanad, ülegabariidilised- ja tavaveod) annab meile võimaluse pakkuda laia valikut montaažiteenuseid vastavalt kliendi soovidele. Teostame puidu montaaži, metallkontruktsioonide montaaži, SW paneelide ja kandevprofiil pleki paigaldust ning muid tõstetöid. Pakume erilahendustena äri- ja tootmishoonete ehitust, spordihooneid, elamuehitusi, maneeže ja loomalautu.

Meie eesmärgiks on kvaliteet, läbimõeldud lahendused ning kokkulepitud aja- ja eelarvekavast kinni pidamine. Meie spetsialistide kogemus ja teadmised võimaldavad meil leida optimaalseid lahendusi ka kõige keerukamatele projektidele. Kõik meie tööd on teostatud kõrgekvaliteediliselt ning vastavad kõigile turvanõuetele ja regulatsioonidele.

Meie meeskond on pühendunud kliendi vajaduste täitmisele ning oleme uhked oma maine üle kui professionaalne, usaldusväärne ja kvaliteetne partner.

Kui otsite usaldusväärset partnerit puidu- ja metallkonstruktsioonide montaažitöödeks, võtke meiega ühendust ja lubame, et Te ei kahetse!

KONTAKT

VESTENMIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan M.

Nende kogemus ja oskused paistavad silma. Olen äärmiselt rahul nende teenustega ja soovitan neid kindlasti!

- Tiina L.

Nende meeskond oli professionaalne ja töö oli tehtud täpselt ja kiirelt. Liimpuidu ja CLT montaažitöö oli tippklassi!

- Mart K.

Suurepärane teenus ja kiire reageerimine klientide vajadustele. VESTENMIX OÜ on minu esimene valik liimpuidu ja CLT montaažitööde jaoks. Suurepärane meeskond ja tulemused!

VESTENMIX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vestenmix on Eesti ettevõte, mis asutati aprillis 2007. aastal. See on olnud osa Eesti ärimaastikust juba üle 15 aasta, kuna see kanti Äriregistrisse 20. aprillil 2007. aastal. Selle pikaajaline kohalolek turul on aidanud ettevõttel koguda väärtuslikku kogemust ja teadmisi, mis on aidanud tal püsida konkurentsivõimelisena ja edukana. OÜ Vestenmix on pühendunud oma tegevusaruande koostamisele iga majandusaasta lõpus. Viimane aruanne koostati 31. detsembril 2022. aastal, mis kajastas ettevõtte tegevust 12-kuulise majandusaasta jooksul. See on standardne periood, mis võimaldab ettevõttel

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Vestenmix OÜ puidu- ja metallkonstruktsioonide montaažitöödeks?

Vestenmix OÜ - Teie usaldusväärne partner puidu- ja metallkonstruktsioonide montaažitöödeks   Otsides usaldusväärset partnerit puidu- ja metallkonstruktsioonide
ssb.ee
Vestenmix OÜ - Teie usaldusväärne partner puidu- ja metallkonstruktsioonide montaažitöödeks Otsides usaldusväärset partnerit puidu- ja metallkonstruktsioonide montaažitöödeks, on oluline leida ettevõte, mis on spetsialiseerunud oma valdkonnale ning pakub kvaliteetseid ja tõhusaid lahendusi. Vestenmix OÜ on just selline ettevõte - Eesti juhtiv liimpuidu ja CLT montaažiettevõte, mis omab laialdast kogemust igas mahus puitkonstruktsioonide teostamisel ning pakub laia valikut montaažiteenuseid vastavalt kliendi soovidele. Kuid mis on liimpuit ja CLT? Liimpuit on ristkihtliimpuidust valmistatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.