Rohkema info nägemiseks:

LOO AUTOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meil on kogenud spetsialistid, kasutame kaasaegseid töövahendeid ja kvaliteetseid autovaruosasid

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid usaldusväärset partnerit, kellele oma auto hoolde usaldada? Meie, Bosch Car Service võrgustiku liikmed alates 2015. aastast, oleme siin, et pakkuda sulle professionaalset teenindust alates 2008. aastast. Meie kogenud spetsialistid on pühendunud tagama sinu sõiduki turvalisuse ja heaolu igal teekonnal.

Oleme eksperdid igasuguste autohooldus- ja remonttööde osas. Hoolitseme sinu sõiduki eest nagu omaenda, kasutades kõrgekvaliteedilisi varuosi ja kaasaegseid töövahendeid. Aitame sul valida õiged rehvid vastavalt sinu sõidustiilile ja teeoludele ning pakume professionaalset rehvimontaaži ja tasakaalustamist. Teostame põhjalikke tehnilisi kontrolle, tagades sinu sõiduki ohutuse ja nõuetekohase toimimise.

Lukksepatööde alal oleme oma ala eksperdid. Olgu tegemist ustega, lukkudega või võtmega, meie oskused tagavad probleemideta lahenduse. Kasutame tipptasemel diagnostikaseadmeid, et leida kiiresti ja täpselt sinu sõiduki probleemid ning parandada need professionaalselt. Tagame sinu sõiduki optimaalse juhitavuse ja stabiilsuse, reguleerides sildu täpselt vastavalt tootja nõuetele.

Oma klientidele pakume mitte ainult teeninduse tippkvaliteeti, vaid ka mugavust ja usaldusväärsust. Oleme siin, et muuta sinu autoga seotud mured meie mureks. Kui soovid turvaliselt ja enesekindlalt teedel liigelda, siis oleme meie õige valik.

Olgu tegemist hoolduse, remondi, rehvitööde või muude teenustega - meie professionaalne meeskond on alati valmis sind aitama. Sinu rahulolu ja sinu sõiduki ohutus on meie prioriteet number üks. Tule meiega ja avasta, miks oleme usaldusväärne partner autohoolduse ja remondi valdkonnas!

Võtke meiega ühendust juba täna!
KONTAKT

LOO AUTOKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi M.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus minu auto probleemile! Soovitan kõigile. Aitäh, et hoidsite mu sõiduki turvalisena.

- Mart B.

Väga professionaalne meeskond, kes lahendas mu auto keerulise probleemi kiirelt ja tõhusalt. Suur tänu, Bosch Car Service!

- Jaan E.

Olen äärmiselt rahul teie teenusega. Kiire, usaldusväärne ja sõbralik teenindus. Kindlasti tulen tagasi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Rehvitööde tähtsus ja sagedus autode hoolduses

Rehvid on auto üks olulisemaid osi ja nende töökorras hoidmine on vajalik sõiduohutuse tagamiseks. Selles artiklis vaatleme rehvitööde tähtsust ja sagedust autode hoolduses, et aidata teil mõista, millal ja milliseid rehvitöid tuleks teha. Esiteks, rehvide sagedane kontrollimine ja hooldamine aitab vältida võimalikke probleeme teel. Oluline on regulaarselt kontrollida rehvide rõhku, et veenduda, et see on soovitatavas vahemikus. Samuti on oluline jälgida rehvide kulumist ja vajadusel need välja vahetada. Teiseks, rehvide tasakaalustamine on vajalik, et vältida ratta vibratsiooni ja

Dropdown

kõik artiklid

Autoklaaside vahetus - oluline osa auto remondist

Autoklaaside vahetus võib olla tüütu ja ebamugav, kuid see on oluline osa auto remondist ja sõiduohutuse tagamisest. Siin on mõned põhjused, miks võiksid kaalud
ssb.ee
Autoklaaside vahetus võib olla tüütu ja ebamugav, kuid see on oluline osa auto remondist ja sõiduohutuse tagamisest. Siin on mõned põhjused, miks võiksid kaaluda oma autoklaaside vahetust. Esiteks, klaasid on oluline osa auto konstruktsioonist, mis aitab tagada sõiduohutust. Kui klaas on mõranenud või katki, võib see ohustada sõitjate elu ja tervist. Teiseks, uued klaasid aitavad parandada auto välimust. Kui klaasid on udused, kriimulised või määrdunud, võib see anda autole räpase ja vananenud ilme. Uued klaasid annavad autole värske ja uuendatud välimuse. Kui otsustad oma autoklaase

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.