Rohkema info nägemiseks:

F.B.EST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3371; jälgijaid - 414. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta F.B.EST OÜ kohta arvamuslugu!"

F.B.EST OÜ hetkeolukord

Juba 3371 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 414 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

F.B.EST OÜ alustas oma tegevust 2008 aasta algus. F.B.EST OÜ on ettevõte, mis tegeleb erinevate kaupade hulgimüügiga. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas F.B.EST OÜ müügitulu 15 mln eurot. Müügitulust moodustas 10% arvutite, arvuti välisseadmete ja tarkvara müük ja 48 % metallide müük, 9 % elektriliste kodumasinate hulgimüük ja 33% muude kaubade. F.B.EST OÜ lõpetas majandusaasta negatiivse majandusolukorra kahjumiga.

Peamised finantssuhtarvud 2022:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja

Käibevarad/Lühiajalised kohustised - 5,25

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk Tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad USD dollarites, mistõttu on valuutakursi risk suhteliselt kõrge

F.B.EST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.