Rohkema info nägemiseks:

LOOVMAASTIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv maastikuarhitektuuri ettevõte Tartus, spetsialiseerudes detailplaneeringutele, väliruumi projekteerimisele ning keskkonna- ja muinsuskaitsealaste lahenduste loomisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Loovmaastik OÜ on arhitektuurivaldkonna liider Tartus, keskendudes erakordsete väliruumide kavandamisele ja projekteerimisele. Meie ekspertide meisterlikkus väljendub mitmekülgust nõudvates detailplaneeringutes, hõlmates haiglaid, sadama-alasid, elurajoonide teeninduskeskusi ja arhitektuuriliselt olulisi linnaalasid.

Projektide maailmas astume julgelt igasse väljakutsesse, olgu selleks avarad pargid, esindusväljakud, mängu- või koerteväljakud, spordi- või tänavate kujunduslahendused. Oleme kujundanud mitmeid hämmastavaid haljasalasid üle Eesti, järgides muinsus- ja keskkonnakaitselist tundlikkust.

Meie 15-aastane kogemus uuringute koostamises on viinud meid erinevatesse linnadesse ja maapiirkondadesse, aidates mõista piirkondade ainulaadsust ning kavandada säästvaid ja esteetilisi väliruumi lahendusi.

Lisaks pakume professionaalset järelevalvet, eksperthinnanguid ning jalakäijate ja jalgrattataristu projektlahendusi. Loovmaastik OÜ on mitmekülgne partner, kelle missiooniks on muuta iga väliruum unikaalseks ja nauditavaks.

Võtke meiega ühendust ning avastage, kuidas meie loovus ja tehniline ekspertiis võivad teie väliruumi muuta unustamatuks kogemuseks. Loovmaastik OÜ - kus loodus ja arhitektuur kohtuvad unikaalsete lahenduste loomiseks!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

LOOVMAASTIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu K.

Suurepärased kujundused, täiuslik tasakaal esteetika ja funktsionaalsuse vahel!

- Priit M.

Nende muinsuskaitseprojekt oli imeline! Hoidsid ajaloolist ilmet perfektselt.

- Tiina S.

Jalgrattateede kujundus oli täiuslik, meie kogukond on rõõmus! Suured tänud!

LOOVMAASTIK OÜ tegevusaruanne 2022

Loovmaastik OÜ, mis on tuntud oma maastikuarhitektuurse teenuse pakkumise poolest, registreeriti ettevõttena 10. veebruaril 2010. aastal. Selle ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda maastikuarhitektuurset teenust, mis keskendub peamiselt projekteerimisele ja planeerimisele. Lisaks maastikuarhitektuursele projekteerimisele on Loovmaastik OÜ laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes ka haljastuse hinnanguid, mis hõlmavad dendroloogilisi inventuure. Samuti koostab ettevõte muinsuskaitse eritingimusi, insolatsiooni analüüse ja keskkonnaalaseid eksperthinnanguid. Hoolimata sellest, et Loovmaastik OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Järelevalve ja eksperthinnangud maastikuarhitektuuri projektidele: miks on need olulised?

Järelevalve ja eksperthinnangud on olulised maastikuarhitektuuri projektidele, sest need tagavad projekti kvaliteedi ja vastavuse kehtivatele õigusaktidele ning
ssb.ee
Järelevalve ja eksperthinnangud on olulised maastikuarhitektuuri projektidele, sest need tagavad projekti kvaliteedi ja vastavuse kehtivatele õigusaktidele ning standarditele. Maastikuarhitektuuri projektide järelevalve ja eksperthinnangud aitavad ka ennetada probleeme ja vigu, mis võivad hiljem põhjustada kõrgeid kulutusi. Järelevalve on oluline osa maastikuarhitektuuri projekti realiseerimisel. Järelevalve tagab, et projekti elluviimine vastab kehtivatele seadustele ja eeskirjadele ning kõrvaldab võimalikud vead ja probleemid projekti elluviimisel. Järelevalve hõlmab ka kõiki ehituslikke

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.