Rohkema info nägemiseks:

TFTAK AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3130; jälgijaid - 12. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TFTAK AS kohta arvamuslugu!"

TFTAK AS hetkeolukord

Juba 3130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Toidu-ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus AS (TFTAK) on asutatud 2010. aastal. TFTAKi eelkäijaks oli Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus MTÜ. TFTAKi põhitegevuseks on teadusarendusprojektide ja rakendusuuringute müük koostööpartneritele. Põhieesmärk on uudsete toidu- ja biotehnoloogiate ning toodete väljatöötamine ja kasutuselevõtmine. 2022. aasta müügi- ja äritulu kokku oli 5,74 miljonit eurot. Eelmise aasta lõpu seisuga oli ettevõttes tööl 107 töötajat, kellest 19% on doktorikraadiga.

Ettevõte on jätkuvalt laia rahvusvahelise haardega. Suuremad rahvusvahelised koostööpartnerid on

Lallemand ja IFF ning teadusasutused, nagu Turu Ülikool, RISE, Teagasc ja Fraunhofer. Samuti jätkus koostöö Eesti suuremate toidutööstustega.

Ettevõte on viimastel aastatel kiiresti kasvanud nii käibe kui töötajate arvu poolest. Sellest tulenevalt tekkis vajadus uue, suurema labori järele. Sõlmisime äriruumide üürilepingu ettevõttega

Tehnopol 3 KV OÜ, kes ehitas välja ja andis meile rendile uue laboripinna aadressil Mäealuse tn 2/4.

Uude laborisse kolisime 2022.a. novembris.

Peamised tegevussuunad 2023. aastal on järgmised:

Bioprotsesside optimeerimine •K eskendutakse arendustegevustele, mida teostatakse lepinguliste töödena rahvusvahelistele ettevõtetele IFF, Lallemand, Beiersdorf ning Balchem Corp jt.

Toit ja toitumine •T FTAKi toiduteaduse põhisuundadeks on tootearendus ideest kuni valmislahenduseni ning spetsiifiliste tehnoloogiliste probleemide lahendamine. Laboritingimustes välja töötatud ja

TFTAKi pilootseadmetel testitud lahendusi on võimalik edasi rakendada tootmiskeskkonnas.

Oleme partnerettevõtetele abiks nii analüüsitulemuste tõlgendamisel kui tootmisprotsessi optimeerimisel. Lepinguliste töödega teenindatakse rahvusvahelisi ettevõtteid The Green Dairy

Innovation, Better Nature, Neom City, Lantmännen jt.

Rahvusvahelisel võistlusel XPrize, kus hinnatakse kalaalternatiivide arendust taimse valgu baasil, jõudis TFTAK meeskond poolfinaali ning käesoleval aastal jätkab võistlust finaalikoha pärast.

Täppisanalüütika •O leme välja arendanud unikaalsed analüüsimeetodid ning teostame igapäevaselt laia valikut rutiinanalüüse nii ettevõtte sisetellimuste kui teenustööna. TFTAKi võtmekompetents on instrumentaalse (keemiline, füüsikaline ja mikrobioloogiline) ning sensoorse analüüsi tulemuste võrdlev kombineerimine.

TFTAK AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.