Rohkema info nägemiseks:

DUGLAS&DUGLAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1553; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DUGLAS&DUGLAS OÜ kohta arvamuslugu!"

DUGLAS&DUGLAS OÜ hetkeolukord

Juba 1553 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Duglas&Duglas on tegutsenud mitme Salongiga üle 10 aasta juuksuriteeninduse valdkonnas.

Töötasu arvestati 2022 aastal koos sotsiaalmaksudega summas 647754 eurot, sellest juhatuse liikmele arvestati töötasu koos juhatuse liikme tasu ja sotsiaalmaksudega summas 51737 eurot.

Töötajatele jätkati koolituste tegemist klienditeeninduse,klienditoodete, juuksuri, stilisti , vanemstilisti ja koolitaja valdkonnas.

2023 aastal jätkatakse koolituste ja traditsioonilise Duglas Educationi ürituse korraldamist rahvusvaheliselt ja e- kanalite kaudu.

DUGLAS&DUGLAS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.