Rohkema info nägemiseks:

AMETIRIIDED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laias valikus professionaalsete rõivaste, sealhulgas koka- ja tervishoiurõivaste pakkumisele, mida täiendavad kohandatud tikandid ja pressitrükiteenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus professionaalsus kohtub isikupäraga. AMETIRIIDED OÜ-s usume, et kandma pandud riided on enamat kui lihtsalt kangas; need on teie professionaalse eetose avaldus ja teie brändi identiteedi peegeldus. Meie missiooniks on pakkuda teile mitte ainult professionaalseid riideid, vaid lõuendit, et esitleda teie brändi ainulaadset lugu.

Alates kiiretest köökidest, mis on kaunistatud meie esmaklassilise kokariietusega, kuni tervishoiuasutuste puhtate koridorideni, mis on riietatud meie spetsialiseeritud rõivastesse, tagame, et iga meie valmistatud rõivaese teenib eesmärki, mis ületab selle põhifunktsiooni. See ei ole ainult riiete küsimus; see on sõnum, mida nad kannavad. Meie kohandatud tikandi ja trükiteenustega muutub teie logo kvaliteedi ja pühendumuse sümboliks, mida teie meeskond kannab uhkusega.

Meie tootevalik on hoolikalt kujundatud, et rahuldada teenindus- ja töösektorite mitmekesiseid vajadusi. Olgu selleks töörõivaste vastupidavus, tervishoiurõivaste mugavus või reklaamrõivaste - vabaaja - muretu stiil, meil on teile lahendus olemas. Ja meie filosoofiaga 'Riietu muljet avaldama, brändi edu saavutama!' tagame, et iga rõivaese näeb mitte ainult hea välja, vaid tõstab ka teie brändi kohalolekut.

AMETIRIIDED OÜ-s oleme uhked oma pühendumuse üle kvaliteedile ja kliendirahulolule. Meie tooted on meie pühendumuse tipptasemele tunnistajaks ja meie teenused on kohandatud teie brändi tõstmiseks. Liituge meiega, et kududa oma ettevõtte edu lugu, üks pistet korraga.

Avastage erinevust, mis kaasneb AMETIRIIDED OÜ rõivaste kandmisega. Uurige meie kollektsioone, isikupärastage oma professionaalset garderoobi ja laske oma brändi valgusel särada läbi iga niidi.

AMETIRIIDED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Suurepärane teenindus ja kiire tarne!

- Anu

Tikandid on täpsed ja kvaliteet suurepärane.

- Mari

Tellisin personaliseeritud tikandiga tööriided – täpselt nagu soovisin!

AMETIRIIDED OÜ tegevusaruanne 2022

Ametiriided OÜ aruanne on koostatud perioodi 01.01.2022 - 31.12.2022 aasta kohta. Aastal 2023 jätkatakse tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Õigete tööriiete valimine oma tööstusharu jaoks

Tööriided ei ole ainult katmiseks; need on mõeldud töösoorituse parandamiseks. Õiged tööriided peaksid olema kujundatud toetama käsilolevaid ülesandeid, võimald
ssb.ee
Tööriided ei ole ainult katmiseks; need on mõeldud töösoorituse parandamiseks. Õiged tööriided peaksid olema kujundatud toetama käsilolevaid ülesandeid, võimaldama liikumisvabadust ja pakkuma mugavust pikema vahetuse jooksul. Sõltuvalt tööstusharust võib olla rangeid ohutusstandardeid ja regulatsioone, mis dikteerivad konkreetseid tööriiete nõudeid. Vastavuse tagamine kaitseb mitte ainult töötajaid, vaid kaitseb ka ettevõtteid potentsiaalsete õiguslike probleemide eest. Tööriided on ettevõtte brändi ja professionaalsuse peegeldus. Need võivad sisendada klientidesse usaldust ja edendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.