Rohkema info nägemiseks:

SAUTELE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusaladeks on elektri- ja valgustuspaigaldiste ehitus ja renoveerimine, hooldus. Lisaks automaatikatööd ja automaatika hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud elektri- ja valgustuspaigaldiste ehitusele, renoveerimisele ning hooldusele. Lisaks pakume automaatikatööde teostamist ja automaatikasüsteemide hooldust. Oleme kirglik meeskond, kelle eesmärgiks on pakkuda tipptasemel lahendusi elektrialal, tagades samal ajal klientidele kvaliteedi, innovatsiooni ja täiusliku teeninduse.

Meie meeskond

Meie ettevõtte tugevus peitub meie meeskonnas. Oleme koondanud enda ümber kogenud ja professionaalseid elektriinsenere ning tehnikuid, kes jagavad kirge elektritööde vastu. Meie meeskond on pidevalt kursis uusimate tehnoloogiate ja uuendustega elektrialal, tagades seeläbi, et meie kliendid saavad alati kõige kaasaegsemad ja tõhusamad lahendused.

Iga meie meeskonnaliige on pühendunud tipptasemel tööle ja klientide vajaduste mõistmisele. Me usume, et tugev meeskonnatöö ja teadmiste jagamine on võti igasuguse projekti edukusele.

Meie tegevusalad

  1. Elektri- ja valgustuspaigaldiste ehitus ja renoveerimine: Oleme spetsialiseerunud elektri- ja valgustuspaigaldiste projekteerimisele, ehitamisele ja renoveerimisele. Pakume terviklikke lahendusi alates juhtmestiku paigaldamisest kuni valgustuslahenduste disainini, tagades, et teie elektrisüsteemid oleksid ohutud, tõhusad ja vastaksid kõige kõrgematele standarditele.

  2. Hooldus: Hooldus on meie jaoks võtmetähtsusega. Tagame, et teie elektrisüsteemid toimiksid alati optimaalselt, vähendades häirete riski ja hoolduskulusid ning suurendades seeläbi süsteemide eluiga ja töökindlust.

  3. Automaatikatööd ja automaatika hooldus: Meie ekspertide meeskond pakub kvaliteetset automaatikatööde teostamist ja automaatikasüsteemide hooldust. See aitab teie ettevõttel saavutada suuremat efektiivsust ja paremat kontrolli erinevate protsesside üle.

Oleme pühendunud oma klientidele ja nende vajadustele ning tagame alati parima teeninduse ja lahendused. Kui otsite usaldusväärset partnerit elektritööde ja automaatika valdkonnas, siis olete leidnud õige ettevõtte. Lisaks tipptasemel oskustele ja kogemustele toome kaasa ka kirgliku suhtumise igasse projekti, et saavutada parimad tulemused ja rahuldada meie klientide ootused.

Võtke meiega ühendust juba täna: 

+372 5330 1719

SAUTELE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta S.

Nüüd on minu kodu mitte ainult paremini valgustatud, vaid ka palju kaasaegsem ja energiatõhusam. Tänan teid suurepärase töö eest!

- Jaan T.

Nende töö tõttu on meie ettevõtte hoone nüüd tõhusam ja mugavam ning me saame seda kaugelt hallata.

SAUTELE OÜ tegevusaruanne 2022

Sautele OÜ on Eesti ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 2012. aastal. Selle peamiseks tegevusalaks on elektrijuhtmete ja -seadmete paigaldus ning parandus. Ettevõte on pühendunud kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolu tagamisele, pakkudes professionaalset ja usaldusväärset teenust.2022. aastal teostati enamus töid Soomes, mis näitab ettevõtte geograafilist paindlikkust ja võimet pakkuda oma teenuseid ka väljaspool Eestit. See on oluline märk ettevõtte kasvupotentsiaalist ja ambitsioonikusest. Müügitulu osas oli 2022. aasta keerulisem. Sautele OÜ müügitulu oli 35 054 eurot, mis on

Dropdown

kõik artiklid

Elektrilised ehitustööd: miks on need ettevõtete jaoks hädavajalikud?

Ehitusmaailmas on elektritööd üks olulisemaid komponente, mis mõjutavad projekti kvaliteeti ja lõpptulemust. Elektrilised ehitustööd hõlmavad laia valikut ülesa
ssb.ee
Ehitusmaailmas on elektritööd üks olulisemaid komponente, mis mõjutavad projekti kvaliteeti ja lõpptulemust. Elektrilised ehitustööd hõlmavad laia valikut ülesandeid alates juhtmestiku paigaldamisest kuni elektrisüsteemide disainini, ning need on ettevõtete jaoks hädavajalikud mitmel olulisel põhjusel. 1. Turvalisus ja seadusandlus Esimene ja kõige olulisem põhjus, miks elektritööd on hädavajalikud, on turvalisus. Elektrisüsteemide nõuetekohane paigaldamine ja hooldamine on hädavajalik selleks, et vältida tulekahjusid, lühiseid ja muid ohtlikke olukordi. Lisaks on paljudes riikides ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.