Rohkema info nägemiseks:

TRAHTER MIMINO OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2445; jälgijaid - 73. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRAHTER MIMINO OÜ kohta arvamuslugu!"

TRAHTER MIMINO OÜ hetkeolukord

Juba 2445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 73 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Trahter Mimino OÜ on märtsis 2012.a. asutatud toitlustusega tegelev osaühing. Ettevõtte avas augustis 2012 söögikoha Jõhvi linna piiril, Ida-

Virumaal. Tegemist on gruusia stiilis trahteriga. Menüü koosneb põhiliselt gruusiapärastest toitudest. Arvestades klientide mitmekülgsust ja soove on menüüs esindatud ka euroopalikud toidud ja päevapakkumised. Trahter on populaarne kohalike elanike seas, kes armastavad trahteris lõunat süüa ja nädalalõpul pere ja sõpradega väljas käia. Aasta 2022 suvi osutus kõige edukamaks tänu siseturismile.

Trahterit iseloomustab piirkonnas hea teeninduskvaliteet ja toitude ehtne ja naturaalne maitse. Ettevõtte lähtub oma tegevuses eelkõige kvaliteedi tagamisele ja läbi selle kliendi rahulolule. Meie tegevust tunnustati taas 2022 aastal jõudmisega Eesti paremate restoranide hulka ja

White Guide poolt soovitavate söögikohtade nimestikku.

Ettevõtte edasisteks eesmärkideks on käibe suurendamine võrreldes eelneva perioodiga, trahteri maine ja kvaliteedi hoidmine ning klientide rahulolu tagamine. Jätkuvalt tegeletakse menüü mitmekesistamisega ja muutmisega.

Jätkuvalt teeme klientidele toidu kaasamüüki ja liitusime aruane aastal Bolt teenusega. Läbi selle suurendasime oma kaasamüügi käivet ja klientide hulka.

Suhtarvud:

Ärirentaablus 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 0,65 1,02 (käibevara/lühiajalised kohustused)

Maksevõime kordaja 0,39 0,86 (käibevara-varud/lühiajalised kohustused)

TRAHTER MIMINO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.