Rohkema info nägemiseks:

HOME DECOR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tänapäeval katab KitchenAid sortiment kõik koduköögi vajadused, olles samas ajatult moodne ja funktsionaalne disainielement Teie köögis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Köögiseadmete maailmas, mis ühendavad endas klassikalist elegantsi ja tipptasemel tehnoloogiat, on KitchenAid alati olnud eelistatuim valik. Home Decor OÜ on uhke, et toob Teieni KitchenAid\'i ametliku maaletooja Baltikumis, pakkudes laia valikut köögiseadmeid ja tarvikuid, mis muudavad igapäevased kokkamishetked nauditavaks kogemuseks.

KitchenAid\'i tootesari on loodud täitma kõik koduköögi vajadused, olles samas ajatu moeikoon, mis täiendab Teie köögi interjööri. Meie e-poes leiate suure valiku miksereid, blendereid, röstereid, mahlapresse ja palju muud, kõike seda eksklusiivses disainis, mis paneb Teie köögi särama.

KitchenAid\'i mikserid on tuntud oma võimsuse ja vastupidavuse poolest, muutes küpsetamise mõnusaks ja lihtsaks protsessiks. Lisatarvikud mikseritele täiendavad veelgi Teie kokakunsti võimalusi, olgu selleks siis vahustamine, segamine või sõtkumine. Blenderit ja saumiksereid iseloomustab suurepärane jõudlus, võimaldades Teil valmistada suurepäraseid smuutisid ja kastmeid. Köögikombainid aitavad hõlpsalt hakkida, viilutada ja tükeldada erinevaid koostisosi. Rösterid lisavad hommikusöögile täiusliku lõpu, röstides ideaalselt krõbedaid võileibu ja saiu.

Home Decor OÜ on usaldusväärne partner KitchenAid\'i toodete soetamisel. Oleme pühendunud pakkuma mitte ainult kvaliteetseid köögiseadmeid, vaid ka professionaalset klienditeenindust. Meie meeskond on alati valmis jagama ekspertnõuandeid ja soovitusi, et aidata Teil leida just Teie vajadustele vastavad seadmed.

Olgu Teie köögis suur või väike, KitchenAid\'i valik pakub mitmekülgseid lahendusi, mis muudavad igapäevase kokkamise nauditavaks ja lihtsaks. Avastage meie eksklusiivsed tooted ja laske KitchenAid\'il muuta Teie köögisündmused erilisteks hetkedeks.

Kui soovite oma köögis lisada KitchenAid\'i elegantsi ja tõhusust, võtke julgelt ühendust meie meeskonnaga. Oleme valmis leidma parima lahenduse vastavalt Teie vajadustele ja soovidele. Avastage koos meiega köögikunsti uus mõõde!

Tutvuge tootevalikuga meie veebipoes!

KONTAKT

HOME DECOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan H.

KitchenAid'i mikser muutis minu küpsetamise imelihtsaks! Suurepärane disain ja jõudlus.

- Marta U.

Olen ülirahul KitchenAid'i köögikombainiga. Tõeliselt võimas ja mitmekülgne seade!

- Kati S.

Olen nüüd tõeline kokk tänu KitchenAid'i tarvikutele. Need muudavad igapäevased retseptid imeliseks!

HOME DECOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Home Decor on ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektriliste kodumasinate hulgimüügile Balti riikides. Selle ettevõtte tegevus hõlmab mitmesuguseid tooteid, mis on mõeldud koduseks kasutamiseks, sealhulgas köögiseadmeid, pesumasinaid, külmikuid ja palju muud. 2022. aastal oli OÜ Home Decor müügitulu 2 510 748 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni kodumasinate hulgimüügi turul. Võrreldes eelmise aastaga, kui müügitulu oli 2 673 317 eurot, on müügitulu kasv olnud -6,1%. See võib tunduda negatiivne, kuid see on osa ettevõtte strateegiast, mis keskendub

Dropdown

kõik artiklid

Peakokk Erlis Schönberg räägib enda kasutajakogemusest KitchenAid pastarullikute komplektiga | KitchenAid Baltics

Olen alati mõelnud kastist välja. Kui võtan kätte piparkoogi maitseaine, siis esimesena ei mõtle ma sellest, kuidas ja kui palju seda piparkoogitaina juures pea
ssb.ee
Olen alati mõelnud kastist välja. Kui võtan kätte piparkoogi maitseaine, siis esimesena ei mõtle ma sellest, kuidas ja kui palju seda piparkoogitaina juures peaks kasutama. Mõtlen hoopis, kuhu seda mõnusatest vürtsidest maitseainet veel saaks sokutada. Muidugi, keset suve ja bbq mopi maitsestamise juures, on õige vastus!!! Sama juhtus ka siis kui KitchenAid mikseri lisatarviku, pasta masina komplekti, resto kööki olin tellinud. Ei hakanud ma juurdlema, kuidas nüüd hommikust õhtuni värskest pastast  lasanjet teen või kuidas tagliatelle ja spagetti sellest läbi jooksma hakkab, vaid  hakkasin

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.