Rohkema info nägemiseks:

ENOTECA NORDICA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2292; jälgijaid - 8. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta ENOTECA NORDICA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Enoteca Nordica-s oleme me rohkem kui lihtsalt veiniettevõte; oleme perekondlik pärand, mis on õitsele puhkenud sügavast kirgest ja armastusest vanade maailmade parimate, kuid mõistliku hinnaga veinide vastu. Meie teekond algas ühisest unistusest kahe järjestikuse põlvkonna vahel, ühendatuna soovist tuua erakordseid Prantsuse šampanjasid, Itaalia tarbimisveine, Itaalia vahuveine, Hispaania cavasid ja eritellimusel valmistatud veine Eesti nõudlike maitsemeelteni.

Meie missioon on lihtne, kuid ambitsioonikas: spetsialiseeruda erakordsete veinide pakkumisele, mis rõõmustavad meeli ja kehastavad rikkalikke traditsioone, millest nad pärinevad. Oleme veininduse kuldreeglite asjatundjad, kuid valime esindada ja müüa ainult neid veine, mida me tõeliselt hindame ja naudime ise. See ei ole meie jaoks lihtsalt äri; see on eluviis.

Meie kollektsioon sisaldab hoolikalt valitud veinide valikut, sealhulgas üleüldiselt armastatud CHAMPAGNE BARON ALBERT L'UNIVERSELLE BRUT, erksa ja puuviljase CHAMPAGNE BARON ALBERT L'ENCHANTERESSE BRUT ROSE ning väljendusrikka ja harmoonilise CHAMPAGNE BARON ALBERT LA PRÉFÉRENCE BRUT VINTAGE 2010/11. Iga pudel jutustab loo pärandist, meisterlikkusest ja kvaliteedi järeleandmatust otsingust.

Olgu teil vaja täiuslikku aperitiivi, täiendust söögikorrale või lihtsalt hetke, et nautida pärandit - meie veinid muudavad kindlasti iga sündmuse eriliseks. 

Tutvuge meie valikuiga ja leidke oma järgmine pere lemmik juba täna!

E-POOD

ENOTECA NORDICA OÜ kontaktid

ENOTECA NORDICA OÜ tegevusaruanne 2022

Enoteca Nordica OÜ alustas tegevust 2012 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Itaalia vein igaks puhuks: juhuslikust pidulikuni

Itaalia veinipärand on sama vana kui tsivilisatsioon ise, pakkudes mitmekesisust, mis peegeldab riigi rikkalikku kultuurilist mosaiiki. Päikesepaistelistest Sit
ssb.ee
Itaalia veinipärand on sama vana kui tsivilisatsioon ise, pakkudes mitmekesisust, mis peegeldab riigi rikkalikku kultuurilist mosaiiki. Päikesepaistelistest Sitsiilia viinamarjaistandustest Alto Adige alpi nõlvadeni pakuvad Itaalia veinid maitsete ja stiilide valikut, mis sobivad igaks puhuks. Itaalia veinisiltide dešifreerimine on võti nende sees peituvate aarete avastamiseks. Terminid nagu 'DOCG' ja 'IGT' viitavad kvaliteedile ja päritolule, samas kui viinamarjasort ja piirkond annavad vihjeid veini iseloomu kohta. Juhuslikud sündmused: igapäevased Itaalia veinid Juhuslikuks lõunaks või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.