Rohkema info nägemiseks:

ENERTEC GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie oleme kogenud ja usaldusväärne ehitusettevõte, mis tegeleb eritööde ja tehnosüsteemide hooldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

EnerTEC Group OÜ on usaldusväärne partner kõigis ehituse eritööde valdkondades. Oleme spetsialiseerunud mitmetele olulistele valdkondadele, mis hõlmavad teie hoone toimimise alustalasid. Meie professionaalne meeskond pakub kõrgekvaliteedilisi teenuseid järgmistes valdkondades:

Tagame teie hoones puhta õhu ringluse ja optimeerime ventilatsioonisüsteemid, et tagada teie klientidele ja töötajatele tervislik ja mugav keskkond. Loome tõhusaid küttesüsteeme, mis tagavad optimaalse temperatuuri igas ruumis, tagades nii teie hoone energiatõhususe ja mugava sisekliima.

Pakume laias valikus jahutuslahendusi, mis hoiavad teie hoone suvel meeldivalt jahedana, tagades nii meeldiva töö- ja ostukeskkonna. Turvalisus on meie prioriteet. Paigaldame usaldusväärseid sprinklersüsteeme, mis tagavad tõhusa tulekustutuse ja kaitsevad teie vara ning kõigi seal viibivate inimeste turvalisust.

Meie kogenud meeskond paigaldab ja hooldab efektiivseid katlamaju, tagades nii teie hoone soojusenergia stabiilse ja kuluefektiivse allika. Aitame teil välja töötada tõhusad veesüsteemid, mis tagavad nii veetarbimise optimeerimise kui ka reovee nõuetekohase käitlemise. Optimeerime niisutus- ja kuivatuslahendusi vastavalt teie vajadustele, tagades nii mulla niiskustasakaalu ja säilitades hoone struktuuri terviklikkuse.

Oleme pühendunud pakkuma mitte ainult kõrgekvaliteedilisi ehitusteenuseid, vaid ka professionaalset nõustamist ja individuaalseid lahendusi vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Meie kogenud meeskond on varustatud uusima tehnoloogiaga ja omab sügavat teadmistetepagasit, et tagada teie projekti sujuv ja edukas elluviimine.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ENERTEC GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina M.

EnerTEC Group OÜ tagas meie ärihoonele suurepärase ventilatsiooni. Nad olid kiired, professionaalsed ja hoolitsesid igapäevase töö häirimata jätkumise eest.

- Liina K.

Meie ettevõtte küttesüsteemi uuendamine oli EnerTEC Group OÜ poolt imeline kogemus. Nende meeskond oli sõbralik, asjalik ja tähelepanelik detailidele.

- Kairi L.

Katlamaja renoveerimise projekt oli EnerTEC Group OÜ kätes suurepärane. Nende kogemused ja pühendumus tõid kaasa energiasäästliku ja tõhusa lahenduse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ENERTEC GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ EnerTEC Group, mis loodi 2013. aastal, on tuntud oma põhitegevusalade poolest, mis hõlmavad ventilatsiooni-, kütte-, jahutus-, sprinklersüsteemide, vesivarustuse ning kanalisatsioonitöid. Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolu tagamisele, mis on aidanud meil saavutada oma praeguse positsiooni turul.2022. aasta on olnud keeruline aasta kogu ehitussektoris. Paljud ettevõtted on silmitsi seisnud mitmesuguste väljakutsetega, alates tarneahela häiretest kuni tööjõupuuduseni. Kuid hoolimata nendest raskustest, on OÜ EnerTEC Group suutnud säilitada kasumlikkuse.

Dropdown

kõik artiklid

Täiuslik tuleohutus: Sprinklersüsteemide paigaldus ja hooldus koos EnerTEC Group OÜ-ga

Tulekahju on üks kõige ohtlikumaid õnnetusi, mis võib juhtuda mis tahes kodu või ettevõttega. Tulekahju ohjamine on keeruline ja võib lõppeda väga kahjulike tag
ssb.ee
Tulekahju on üks kõige ohtlikumaid õnnetusi, mis võib juhtuda mis tahes kodu või ettevõttega. Tulekahju ohjamine on keeruline ja võib lõppeda väga kahjulike tagajärgedega. Õnneks on olemas lahendus, mis võib teie kodu või kontori tuleohutuse tagada - sprinklersüsteemid. EnerTEC Group OÜ pakub sprinklersüsteemide paigaldus- ja hooldusteenuseid, et tagada teie kodus või kontoris täiuslik tuleohutus. Meie professionaalne ja kogenud meeskond kasutab kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada teie vara tulekahju korral kaitse. Sprinklersüsteemi paigaldamine on kiire ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.