Rohkema info nägemiseks:

R-GROUP BALTIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5036; jälgijaid - 19. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta R-GROUP BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

R-GROUP BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 5036 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

R-Group Baltic OÜ asutati juunis 2013 ning on R-Group Finland Oy tütarettevõte. R-Group Baltic OÜ’l on oma Soome tegevuse osas ka püsiv tegevuskoht Soomes ettevõtte tulumaksuga maksustamise tähenduses. R-Group Baltic OÜ on betoonkonstruktsioonide tarbeks metallist detailide ja ühenduste tootja ja tarnija (metalliettevõte). Ettevõtte globaalne kaubamärk (bränd) on R-STEEL. Ettevõte pakub kvaliteetseid teraslahendusi ja tooteid kogu maailmas. Uue tipptasemel tehnoloogiaga, kõrge kvaliteediga, suurepärase kliendisuunitlusega teenuse ja oma tootmis- ja tarnijavõrgu abil pakume oma tooteid, lahendusi kõigile väikestele, keskmise suurusega ja suurtele ettevõtetele. Ettevõte järgib oma toimingutes standardeid ISO 9001: 2015 ja 14001: 2015.

Ettevõtte kasutuses on Tallinna lähistel, aadressiga Kõrtsi tee 7/1, Lehmja küla, Rae vald umbes 4000 m2 tootmis- ja laopinda ning ca. 400 m2 kontoripinda.

R-Group Baltic OÜ ei ole seotud Ukraina või Vene turgudega, seega 2022.a. veebruaris alanud Venemaa sõjaline kallaletung Ukrainale ei mõjuta otseselt ettevõtte tegevust.

Tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng läheb tavapärase tempoga ning mõju ettevõtte finantstulemustele on pigem positiivne.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ega tsükliline. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi sotsiaalseid ega keskkonnaalaseid mõjusid.

Valuutakursi muutused avaldavad mõju niipalju, et USA dollarites sõlmitud hankelepingud mõjutavad kursimuutustest tulenevalt soetatava kauba hinda.

R-Group Baltic OÜ müügitulu 2022 aastal tõusis märgatavalt ning oli 13 842 tuhat eurot, mis on 42% võrra suurem kui 2021 aastal (10 662 tuh) ning puhaskasum oli 918 tuhat eurot, mis on suurem kui aastal 2021 (905 tuhat eurot). Ettevõtte varade maht suurenes eelmise aastaga võrreldes 1 461 tuhande euro võrra.

Peamised finantsilised suhtarvud on järgmised: 2022.a. 2021.a.

Võlakordaja (kohustused/varad) 0,5 0.5

Käibevara kordaja (käibevara/lühiajalised kohustused) 1,8 1.7

Müügikäibe puhasrentaablus 6,6% 8,5% (puhaskasum/müügikäive)

Majandusaasta jooksul investeeris ettevõte nii seadmetesse kui ka uute toodete arendamisse. Ettevõtte sai EAS-i toetust „Ettevõtte arenguprogramm 2020“ raames, mis veel jätkub ka 2023. aastal.

Ettevõttes on 3 juhatuse liiget. 2023 aasta eesmärk on jätkuv kasv - suurendada oma toodete müüki läbi müügimahtude tõstmise juba olemasolevatel turgudel ning siseneda uutele turgudele. Samuti investeerib ettevõte jätkuvalt tootearendusse ning tooteparendusse järgides turu nõudlust. Tootmises jätkatakse protsesside arendamist ning efektiivistamist järgides energia säästlikkuse põhimõtet ning vähendades seeläbi ettevõtte ”jalajälge” loodusele. Lisaks eelpool nimetatule on ettevõte prioriteetide seas ka heaks tööandjaks olemine, vastutustundlikus ning hoolivus.

Ettevõtte tegutsemise põhimõtted:

Klientide mõistmine;

Püüame mõista klientide ärisoove ning aitame neil õnnestuda;

Finantsiline edu;

Püüame olla koos oma klientidega kuluefektiivsed;

Tegutsemise poliitika; Püüame leida uusi lahendusi ning olla loovad ja tegutsemistahtelised;

Vastutus;

Tegutseme vastutustundlikult ning täidame oma lubadused;

Läbipaistvus;

R-GROUP BALTIC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.