Rohkema info nägemiseks:

NEOMAR MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt kvaliteetsete kasutatud sõiduautode ostu, müügi ja vahetusega, pakkudes klientidele mitmekesist valikut sõidukeid, mis on hoolikalt valitud ja varustatud tipptasemel autotarvikutega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Auto soetamine oluline samm, mis mõjutab meie igapäevaelu ning liikumisvabadust. Neomar Motors OÜ seisab selle tee alguses, tuues klientideni unikaalse valiku kvaliteetseid kasutatud sõidukeid. Meie ettevõte on spetsialiseerunud kasutatud sõiduautode ostu, müügi ja vahetuse valdkonnas, viies autoturul kvaliteedi uuele tasemele.

Neomar Motors OÜ pakub mitmekesist valikut kasutatud sõidukeid, mille hulgast leiab iga klient endale sobiva kaaslase teekonnale. Meie autod ei ole pelgalt sõiduvahendid; need on valitud põhjalikult, tagamaks parimat kvaliteeti ja vastupidavust. Tipptasemel autovarustus lisab iga sõidukile erilise nüansi, muutes iga sõidukogemuse unikaalseks.

Olenemata sellest, kas otsite linnaellu sobivat kompaktautot või soovite avastada maanteed maasturiga, on meie valikus midagi igale maitsele. Neomar Motors OÜ hoolitseb selle eest, et iga sõiduk vastaks kõrgeimatele standarditele, nii välisilme kui ka jõudluse poolest.

Meie pühendumus kvaliteedile ulatub kaugemale sõidukitest – see hõlmab ka teenindust, mida pakub meie professionaalne ja sõbralik meeskond. Oleme valmis jagama oma teadmisi, et aidata klientidel leida just neile sobivaim sõiduvahend ning vastata kõikidele küsimustele, mis võivad tekkida auto soetamise protsessis.

Me mõistame, et auto soetamine on suur otsus ja mõnikord võib tekkida vajadus nõuande järele. Seepärast kutsun teid üles võtma meiega ühendust, et leida koos parim lahendus teie vajadustele. Neomar Motors OÜ seisab alati oma klientide kõrval, valmis jagama teiega rõõmu uue sõiduki leidmisest ning tagama, et iga läbitud kilomeeter oleks nauditav ja muretu.

 Neomar Motors OÜ - meiega algab teie uus sõiduelamus!

Tutvuge müügilolevate autodega SIIN!

NEOMAR MOTORS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Neomar Motors on usaldusväärne partner autodehaldamisel.

- Aivar

Ostsin siit oma esimese auto ja olen väga õnnelik.

- Peeter

Olen väga rahul ostetud autoga. Aus ja usaldusväärne ettevõte!

NEOMAR MOTORS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Neomar Motors OÜ loodi 21.02.2014 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on kasutatud sõiduautode müük. Tulud, kulud ja kasum Neomar Motors OÜ 2022 aastal müügitulu oli 39 358 eurot. Neomar Motors OÜ ärikasumiks(-kahjumiks) oli -8 771 eurot. Ettevõtte 2022. aasta puhaskasum (-kahjum) oli -8 771 eurot. Personal 2022 aastal ei olnud ettevõttes palgalisi töötajaid. Plaanid aastaks 2023 Jätkata majandustegevust.

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada kasutatud autot uuele?

Autot ostes seisavad paljud silmitsi küsimusega: kas valida uus või kasutatud sõiduk? Kuigi uued autod pakuvad uusimat tehnoloogiat ja garantiisid, on kasutatud
ssb.ee
Autot ostes seisavad paljud silmitsi küsimusega: kas valida uus või kasutatud sõiduk? Kuigi uued autod pakuvad uusimat tehnoloogiat ja garantiisid, on kasutatud autode eelistel oma koht, mis muudavad need mitmetel põhjustel mõistlikuks valikuks. Üks peamisi põhjuseid, miks eelistada kasutatud autot, on hind. Kasutatud autod on sageli märkimisväärselt odavamad kui nende uued kolleegid. See võimaldab autot osta taskukohasema hinnaga, säästes samal ajal olulist osa eelarvest. Uue auto väärtus kipub kiirelt langema esimesel paaril aastal. Kasutatud auto ostmine võimaldab vältida seda algset

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.