Rohkema info nägemiseks:

KITMAN THULEMA AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7616; jälgijaid - 49. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KITMAN THULEMA AS kohta arvamuslugu!"

KITMAN THULEMA AS hetkeolukord

Juba 7616 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kitman Thulema AS kuulub 100%-liselt Eesti erakapitalil tegutseva investeerimis- ja valdusettevõtte, NG Investeeringud kontserni, kes tegutseb kaubanduse, tööstuse ja kinnisvara sektoris.

Kitman Thulema AS-l on kaks tütarettevõtet: 100% osalusega Kit Kaluste OY Soomes ja 2021 aasta detsembris asutatud 100% osalusega

Kitman Coldtech OÜ.

2022. aastal oli Kitman Thulema AS-i konsoldeerimisgrupi peamised tegevusvaldkonnad mööblitootmine ning külmasüsteemide ehitamine ja -hooldus. Ühiskondlikku mööblit ja sisustuslahendusi pakume kliendile läbi kavandamise, arendamise, tootmise ja projektijuhtimise, s.t pakkudes lahendusi alates kontseptsiooni väljatöötamisest ja projekteerimisest kuni sisustuse paigalduseni, lõpetades järelhooldusega.

Kaubanduslikke ja tööstuslikke külmasüsteemide lahendusi pakume alates konsultatsioonist kuni võtmed kätte lahenduseni. Kogu ettevõtte tootmisprotsess, alustades disainist ja tehnilistest joonistest, ning lõpetades paigaldusega, toimub Eestis.

Kitman Thulema AS konsoldeerimisgrupp on pikaajalise kogemusega kaasaegse tehnoloogiaga juhtiv sisustuse- ja külmasüsteemide arendaja ja turustaja, kelle konkurentsieelis on tehnoloogilise baasi selge edumaa teiste turul tegutsejate ees, tänu millele suudetakse pakkuda paindlikke tippkvaliteeti nõudvaid projektlahendusi ja keerulisemaid disainiideid, mis oli 2022. aastal ja ka edaspidi klientide jaoks suurim väärtus.

Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupp suhtub oma igapäevategevustes väga tõsiselt vastutustundliku ettevõtluse põhimõtete juurutamisse.

Konsolideerimisgrupi eesmärgiks on arendada keskkonnahoidlikku, vastutustundlikku ja jätkusuutlikku lähenemist kõiges, alates lihtsamatest igapäevategevustest kuni mahukate investeerimisprojektideni. Sorteeritakse oma tootmisjääke ning otsitakse pidevalt uusi viise nende kõige efektiivsemaks ja energiasäästlikumaks taaskasutamiseks. 95% Kitman Thulema AS toodetest on taaskasutatavad. Külmatehnika valdkonnas vähendab ettevõte oma tegevuses mõjusid keskkonnale kasutades keskkonnasõbralikke külmaineid CO2 . Kõikides uutes külmasüsteemi paigaldistes väldime keskkonnalekahjulike külmainete kasutamist. Tegeletakse aktiivselt oma süsiniku jalajälje vähendamisega. Konsolideerimisgrupp tunnetab oma rolli ja vastutust ühiskonnas ja teadvustab endale, et keskkonnahoidlik tegevus on aluseks jätkusuutlikule tõhusalt toimivale ühiskonnale.

Eetiline äritegevus kuulub ettevõtte põhiväärtuste hulka ja on ettevõtte jaoks oluliseks edufaktoriks. Kõrgeid eetilisi põhimõtteid järgides edendatakse kasumlikku kasvu, võidetakse sidusrühmade usaldus ning toetatakse ausat konkurentsi ja võrdset kohtlemist.

Tippkvaliteeti nõudvaid projektlahendusi suudab Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupp pakkuda tänu rohketele ettevõttes töötavatele spetsialistidele. Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupis töötas taandatuna täistööajale 2022. aastal 134 inimest (2021: 133 inimest).

Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupi emaettevõte panustab aktiivselt ka hariduse edendamisse, andes igal aastal välja kaks stipendiumi

Tallinna Tehnikaülikooli tootearenduse ja tootmistehnika ning puidu- ja tekstiilitehnoloogia eriala silmapaistvatele tudengitele, aidates nõnda kaasa oluliste valdkondade arengule Eesti majanduses.

Konsolideerimisgrupp on Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Eesti Mööblitootjate Liidu,MTÜ Eesti Külmaliit, Kaitsetööstuse Liidu ja Luotettava

Kumppani liige ning Eesti Sisearhitektide Liidu toetajaliige.

Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupi kliendisegmendid on suuremad Eesti ehitusettevõtted, väike-, keskmised ja suurettevõtted, Eesti riigiasutused, NGI kontserni ettevõtted, Eestist väljaspool projektijuhtimisettevõtted, kes pakuvad mööblit avalikule sektorile.

Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupi pikaajalised kliendid on Selver, Kaubamaja, Kesko Oy, Decora, Espak, I.L.U., jpt. Oma toodangut eksporditi 2022. aastal Lätti, Leetu, Soome, Rootsi ja Norra. 2023. aastal planeerib Kitman Thulema AS konsolideerimisgrupi emaettevõte laieneda Islandi turule.

2022. aasta suuremad eriprojektid olid Eestis Tallinna Balleti- ja Muusikakool, Tallinna Kaubamaja Naistemaailm, I.L.U kauplused Pärnus ning

Tallinnas, G4S kontori sisustamine, jpm. Eestist väljaspool Burger King'i söögikohad Norras, Rootsis ja Taanis, Radissoni hotelli mööbel Oslos,

Oslo lennujaama check-in letid, Norra juveelipoodide keti mööbel, Bergeni laste ja perede keskused, mitmed Norra kontorite erimööbli projektid,

Soome raamatukauplused, Saksamaa minikorterite mööbel, Oslo kesklinna uue büroomaja erilahendused.

Konsolideerimisgrupi emaettevõte tootmispind on ligi 16 000m2. Tootmine jagunes 2022. aastal suures plaanis metallitootmiseks ja puidutootmiseks. Puidutootmise osakonnas toodetakse sisustust erinevatest materjalidest sh peamiselt MDF, vineer, PLP, melamiin ja laminaat.

Puiduosakonna suuremad seadmed on automaatlaoga lahtilõikussaag, plaadisaag, kandiliinid, skipperid, CNC-d, lihvpingid, täppissaag ja vedelvärvi viimistlus. Metalliosakonnas on pulbervärviliin, keevitusosakond, kantpingid, torulaser, torupainutus, traadiosakond, laserstants kombipink, lehetöötluskeskus, giljotiin, lehelaser, traadikeevitusrobot ja haavlipritsiseade.

KITMAN THULEMA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.