Rohkema info nägemiseks:

ICE CREAM EXPRESS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mobiilseid jäätiseelamusi, pakkudes traditsioonilisi Eesti maitseid üritustel ja avalikes kohtades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus magusad, kreemjad Eesti traditsioonilise jäätise naudingud on vaid ühe kühvli kaugusel! ICE CREAM EXPRESS-is ei ole me ainult jäätise pakkujad; me loome liikuvaid rõõmuhetki, mis kestavad kaua pärast viimast ampsu. Meie missioon on lihtne: Pakume liikuvaid jäätiseelamusi, serveerides traditsioonilisi Eesti maitseid üritustel ja avalikes kohtades.

Kujutage ette meie jäätisekäru helinat, kui need teie ellu veerevad, tuues endaga kaasa nostalgiat ja maitset Eesti rikkalikust, kreemjast pärandist. Olgu selleks naerutäis kaos kohalikul festivalil, sumisev energia avalikus pargis või intiimne õhkkond privaatsel üritusel, meie liikuvad jäätisemüügipunktid on seal, et lisada magus puudutus teie päevale.

Meie jäätisevalik ületab tavalise. Oleme spetsialiseerunud pehme jäätise müügile, mis suus sulab, ja traditsioonilistele maitsetele, mis jutustavad loo iga lusikatäiega. Meie jäätisekioskid ja jäätisetelgid on enamat kui lihtsalt müügipunktid; need on õnne majakad, mis kutsuvad teid maiustama põlvkondade poolt armastatud maiusega.

ICE CREAM EXPRESS-i valides ei vali te lihtsalt magustoitu, vaid valite elamuse. Nii et järgmine kord, kui näete mõnda meie liikuvat jäätiseüksust üritusel, ärge kõhelge end meelitada lasta meie maitsvate pakkumiste poolt. Lõppude lõpuks oleme siin, et muuta iga jäätis omaette maitse- ja rõõmureisiks.

Liituge meiega õnne levitamise teekonnal, üks kühvel korraga. Sest ICE CREAM EXPRESS OÜga on iga päev võimalus hetke nautida ja elu tähistada käes hoides jäätisekoonust.

KONTAKT

ICE CREAM EXPRESS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu

Klientidele meeldis traditsiooniline Eesti jäätis ja teenindus oli laitmatu.

- Priit

Väga hea pehmejäätis! Jäätisemüük mobiilsete lettidega oli mugav ja meeldiv.

- Marko

Jäätiseletid olid suureks hitiks! Külalised armastasid autentset traditsioonilist Eesti jäätist.

ICE CREAM EXPRESS OÜ tegevusaruanne 2022

Ice Cream Express OÜ on asutatud 12. jaanuaril 2015. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on jäätisemüük. 2022. aastal kujunes käibemahuks 17 367 eurot ning kasumiks 26 077 eurot. Ettevõttel oli keskmiselt 1 palgaline töötaja, kellele arvestati tasu kokku 7 203 eurot. 2023. aastal on plaanis samal tegevusalal jätkata ning käibemahtu suurendada.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida oma järgmiseks ürituseks mobiilne jäätiseputka

Ürituse planeerimisel, olgu see siis perekoosolek, festival või ettevõtte funktsioon, on eesmärk luua rõõmu ja tähistamise õhkkond. Üks kindel viis oma külalist
ssb.ee
Ürituse planeerimisel, olgu see siis perekoosolek, festival või ettevõtte funktsioon, on eesmärk luua rõõmu ja tähistamise õhkkond. Üks kindel viis oma külaliste näole naeratuse toomiseks on pakkuda neile meeldivat maiust, mis on nii nostalgiline kui ka üldiselt armastatud: jäätis. Kuid mitte lihtsalt ükskõik milline jäätis – mobiilne jäätis ICE CREAM EXPRESS-ilt. Siin on viis veenvat põhjust, miks mobiilne jäätis peaks olema teie järgmise ürituse magustoiduvalik. Võrdlematu mugavus ICE CREAM EXPRESS pakub täielikult mobiilset teenust, mis toob jäätisekohviku kogemuse otse teie ürituse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.