Rohkema info nägemiseks:

P.P. PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2443; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta P.P. PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

P.P. PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 2443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

P.P. Projekt OÜ on 2015. aastal asutatud Eesti erakapitalil põhinev projekteerimise ja insenertehnilise nõustamisega tegelev ettevõte. Meie põhilisteks klientideks on nii erasektor kui ka riigi- ja kohaliku omavalituse asutused.

Meie peamised tegevusalad: - Projekteerimine ja projekteerimise juhtimine: - Ehitise auditid; - Tehnilised ekspertiisid; - Projektide ekspertiisid.

2022. aastal koosnes P.P. Projekti meeskond 20 liikmest s.h. 2 juhatuse liiget ja 3 nõukogu liiget.

Aruande perioodil osutati teenuseid põhitegevusaladel nii era- kui riigisektori objektidel. Samuti investeeriti põhiliselt ettevõtte töötajatesse, töövahenditesse ja töökeskkonda.

Ettevõtte peakontor asub Tallinnas Kristiine linnaosas aadressil Mustamäe tee 4.

Tartu harukontor asub aadressil Turu tänav 34b.

Meie sooviks on olla oma klientidele usaldusväärne ja pikaajaline partner nii projekteerimis- kui konsultatsioonialastes küsimustes.

P.P. PROJEKT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.