Rohkema info nägemiseks:

VECASERV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ettevõte, mis on spetsialiseerunud kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete valdkonnas ning on pakkunud oma teenuseid juba peaaegu 7 aastat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Vecaserv Oü on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete ventilatsioonisüsteemide müügile, paigaldamisele ja hooldamisele. Ettevõte on töötanud ventilatsioonivaldkonnas juba 15 aastat ning on viimased 5 aastat olnud iseseisev.

Vecaserv Oü töö tellimused tulevad enamjaolt varasemate klientide rahulolu ja soovituste pealt. Ettevõte vastutab oma tööde ja teenuste eest täielikult ning ei müü oma tööd kellegile alltöövõtu korras edasi. Seega võib kindel olla, et projektist, teemantpuurimisest, paigaldusest ja seadistamisest kuni järelhoolduseni, on Vecaserv Oü oma klientidele väärikas ja usaldusväärne koostööpartner.

Vecaserv Oü müüb, paigaldab ja hooldab Euroopa juhtiva kütte-ja ventilatsioonisüsteemide tootja Zehnder kvaliteetseid, niiskus- ja soojatagastusega energiasäästlikke ventilatsiooniseadmeid ja õhujaotussüsteeme. Ettevõte pakub oma tooteid ja teenuseid üle Eesti, kuigi nende juriidiline aadress asub Viljandimaal.

Vecaserv Oü võib pakkuda kindlustunnet uue või renoveeritava eramu, külalistemaja, saunamaja, ridaelamu, kortermaja ja muude ehitiste omanikele, kuna ettevõte tagab kvaliteetse ja töötava ventilatsioonisüsteemi paigalduse ning hoolduse. Lisaks sellele, annab Vecaserv Oü oma tarnitud ja paigaldatud ventilatsiooniseadmetele ja õhujaotussüsteemidele 5-aastase garantii.

Kokkuvõttes on Vecaserv Oü usaldusväärne ja kogenud partner, kes suudab pakkuda kvaliteetseid ja töötavaid ventilatsioonisüsteeme ning kindlustunnet oma klientidele üle Eesti.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

VECASERV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika M.

Nende hooldusteenus on usaldusväärne ja meil pole olnud probleeme õhu kvaliteediga. Suur tänu!

- Mart T.

Töö oli kvaliteetne ja tähtaegadest kinni peetud. Suurepärane teenus!

- Liina R.

Nad olid kiired, professionaalsed ning nende klienditeenindus oli suurepärane. Soovitan kindlasti!

VECASERV OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Vecaserv OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati septembris 2015. aastal. Selle peamine tegevusala on ventilatsioonisüsteemide ehitus- ja paigaldusteenuste osutamine. Lisaks sellele tegeleb ettevõte ka autovaruosade jaemüügiga, mis on selle kõrvaltegevus. Vecaserv OÜ on seega mitmekülgne ettevõte, mis suudab pakkuda laia valikut teenuseid.2022. aastal töötas ettevõttes vaid kaks töötajat. Hoolimata sellest, et töötajate arv oli suhteliselt väike, oli ettevõte siiski võimeline pakkuma kvaliteetseid teenuseid ja säilitama oma positsiooni turul. Tööjõukulu oli 2022. aastal arvestatud summas 40

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige ventilatsioonisüsteem oma uuele eramule?

Kui olete uue eramu omanik, siis on oluline valida õige ventilatsioonisüsteem, mis tagab teie kodu mugavuse ja tervislikkuse. Ventilatsioonisüsteemid on erineva
ssb.ee
Kui olete uue eramu omanik, siis on oluline valida õige ventilatsioonisüsteem, mis tagab teie kodu mugavuse ja tervislikkuse. Ventilatsioonisüsteemid on erinevad ja seetõttu on oluline valida selline, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele. Järgnevad nõuanded aitavad teil valida õige ventilatsioonisüsteemi oma uuele eramule. Esiteks, uurige oma kodu suurust ja ehitust. Suuremate kodude jaoks on vajalik suurem ventilatsioonisüsteem, samas kui väiksema suurusega kodude jaoks võib piisav olla väiksem ventilatsioonisüsteem. Veenduge, et teie valitud ventilatsioonisüsteem oleks piisavalt võimas,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.