Rohkema info nägemiseks:

AIACENTRUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1176; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AIACENTRUM OÜ kohta arvamuslugu!"

AIACENTRUM OÜ hetkeolukord

Juba 1176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

AiaCentum OÜ on asutatud 01.10.2015 aasta. Põhiliseks tegevusvaldkondadeks on aedade ehitus, võrkaiad, puitaiad, kergpaneelaiad, väravad, kuivsegusoklitega aiad, lintvundamentidega aiad ja väravate automaatika.

Majandusaastal oli käive kokku 358 048 eurot. Põhivara soetati 2 950 euro eest. Palgalisi töötajaid oli keskmiselt 4 inimest, kelle töötasu kokku oli 39 218 eurot, millele lisandusid sotsiaalmaks ja töötuskindlustus kokku 13 585 eurot.

2022.a. 24 veebruaril alanud Ukraina sõja mõjud ning sanktsioonid ja piirangud, mis on kehtestatud Venemaale ja Valgevenele, poleettevõtte tegevusele märkimisväärset mõju avaldanud. Seoses ebastabiilse majandusolukorraga Eestis ning kogu maailmas ja selle lõplikku tagajärge ette nägemata on juhtkonnal keeruline täpselt hinnata võimalikku kvantitatiivset mõju majandusüksuse järgmise perioodi finantsnäitajatele.

Esialgne ja hetkel saada olevate andmetepõhjal leiab juhtkond, et olukorral ei ole osaühingule majandustegevuse jätkusuutlikkusele märkimisväärset mõju.

Juhatus on ühe liikmeline.

Juhatuse liige - Ivo Miller

AIACENTRUM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.