Rohkema info nägemiseks:

VERITAS CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VERITAS CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

VERITAS CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Veritas Capital OÜ on 2015. aastal asutatud Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil ja tegeleb ettevõtlusega. Investeeringud tehakse nii Eestis kui ka mujal maailmas, tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast. Kuna Eesti maksukeskkond on investeeringuid soosiv, siis sobib Eesti investeerimisettevõte lisaks Eesti investeeringutele ka rahvusvaheliste investeeringute jaoks.

2022. aastal tegeldi 2015. aastal soetatud investeerimisobjektide haldusega. Toimus mitmete uute projektide sügavuti analüüs nii private equity, kinnisvara kui ka likviidsete finantsinstrumentide vallas. Enamus analüüsitud investeeringud olid Eestis, aga oli projekte ka Lätis.

2022.a. palgalist tööjõudu ei olnud, kuna vajalikud teenused olid sisse ostetud. Osaühingul on kaks juhatuse liiget, kes 2022. aastal juhatuse liikme tegevuse eest tasu ei saanud.

Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske. Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ega tsükliline.

Ettevõtte kliendid, teenuste osutajad ning enamusomanikud on kohalikud, mistõttu juhtkond ei näe 24.02.2022 Ukrainas alanud sõjal täiendavat riski ettevõtte tegevusele. Samas jälgitakse olukorda.

Juhtkond hindab, et ettevõte on järgmise 12 kuu jooksul jätkuvalt tegutsev. Omanikud on aktiivselt kaasatud otsuste langetamisse ja omavad piisavat likviidsust, et lühiajaliste probleemide korral ettevõtet täiendavalt toetada.

2023.a. on plaanis tegeleda jätkuvalt investeeringutega, kuna Veritas Capital OÜ jätkab tegevust varade kasvatamise eesmärgil varahaldusettevõttena.

Peamised suhtarvud on esitatud järgmises tabelis: 31/12/2022 31/12/2021

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / 2,57 3,50 lühiajalised kohustised

ROA (%) (puhaskasum/-kahjum/varad kokku * 100) -2,08 2,11

ROE (%) (puhaskasum/-kahjum/omakapital kokku * 100) -288,26 72,81

VERITAS CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.