Rohkema info nägemiseks:

RENO EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete renoveerimistöödega, keskendudes keldrite, vundamentide, puitpindade, krohvitööde ja hüdroisolatsioonitööde valdkonnale, et tuua vanadele struktuuridele uus elu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit oma renoveerimisprojekti elluviimiseks, siis RENO EHITUS OÜ on õige valik. Oleme ettevõte, mis on pühendunud renoveerimistöödele ning pakub mitmekülgseid ja professionaalseid lahendusi, et tuua vanadele ja kahjustatud struktuuridele uus elu.

RENO EHITUS OÜ võtab enda kanda keldri renoveerimise, muutes need kuivadeks, funktsionaalseteks ja atraktiivseteks ruumideks.

Kui vundament vajab tugevdamist või parandamist, oleme valmis pakkuma oma ekspertiisi, et tagada sinu kodu struktuuriline stabiilsus.

Tõsta esile puitpindade loomulik ilu ja vastupidavus, lastes meil teostada professionaalsed puitpindade renoveerimistööd.

Anna oma kodule uus välimus kvaliteetse krohvitöö abil, mis kestab aastaid.

Meie hüdroisolatsioonilahendused aitavad säilitada sinu kodu kuivuse ja terviklikkuse.

Oleme uhked oma kogemustega meeskonna ja tervikliku lähenemise üle renoveerimistöödele. Meie eesmärk on muuta iga projekt sujuvaks ja klientidele rahuldust pakkuvaks kogemuseks. Lisaks oma oskustele ja professionaalsusele hindame klientide individuaalseid vajadusi ning oleme valmis looma kohandatud lahendusi, mis vastavad täpselt teie eesmärkidele.

Kui soovite saada rohkem teavet meie teenuste ja võimaluste kohta, siis võtke meiega ühendust alloleva kontaktinfo kaudu. Oleme valmis aitama teil oma renoveerimisprojekti ellu viia ja luua kodu, mida olete alati unistanud.

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva renoveerimislahenduse!

kontakt

RENO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Puitpindade renoveerimine muutis kodu hubaseks.

- Jaak S.

Krohvitööd olid kiired ja tulemused head!

- Erki P.

Müürid on nüüd nagu uued! Aitäh RENO EHITUS OÜ-le!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RENO EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Reno Ehitus on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitte eluhoonete ehitus. See on spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. OÜ Reno Ehitus on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas.2022. aasta majandusaasta oli OÜ Reno Ehitusele edukas. Ettevõtte realiseerimise netokäive ulatus 217 942 euroni, mis on märkimisväärne saavutus. See näitab ettevõtte suutlikkust genereerida tulu ja säilitada kasumlikkust, mis on oluline ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Krohvitööd - sinu kodu uue välimuse looja

Krohvitööd on üks olulisemaid ehitusprotsesse, mis aitavad muuta kodu väliselt ja sisemiselt atraktiivsemaks ning vastupidavamaks. Krohv on viimistlusmaterjal,
ssb.ee
Krohvitööd on üks olulisemaid ehitusprotsesse, mis aitavad muuta kodu väliselt ja sisemiselt atraktiivsemaks ning vastupidavamaks. Krohv on viimistlusmaterjal, mis annab seintele, lagedele ja muudele pindadele puhta ja sileda välimuse. Selles artiklis uurime, miks krohvitööd on nii olulised ning milliseid eeliseid ja võimalusi need pakuvad. Krohvitööd on ehitusprotsess, mis hõlmab krohvipasta või -seguga pindade katmist, et saavutada soovitud välimus ja tekstuur. Krohvimise käigus saab pindu tasandada, parandada ja kaunistada vastavalt koduomaniku soovidele. See on mitmekülgne protsess, mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.