Rohkema info nägemiseks:

AERUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv ettevõte, mis spetsialiseerub kohandatud tööstusventilatsiooni lahenduste, õhu tööstusliku niisutamise ja automatiseeritud värvitehnika pakkumisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Aastal 2016 alustasime Aerum OÜ nime all pärast Hansa Maaler Viimistlustehnika OÜ jagunemist, kandes endas aastakümnetepikkust kogemust ja kirge tööstusettevõtete teenindamise valdkonnas. Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kes on pühendunud pakkuma tipptasemel lahendusi tööstusventilatsiooni, õhu tööstusliku niisutamise ja värvitehnika valdkonnas.

Meie tööstusventilatsiooni teenused hõlmavad laias valikus valdkondi, alates aspiratsiooni ja filtrisüsteemidest puidutööstusele kuni keevitusventilatsiooni lahendusteni metallitööstuses. Pakume ka spetsiaalseid filtrisüsteeme gaasi ja plasmalõikuseks ning loome kohandatud ventilatsioonilahendusi erinevatele värviruumidele. Meie eesmärk on tagada teie tootmisprotsesside tõrgeteta toimimine, kaitstes samal ajal teie töötajate tervist.

Õhuniiskusel on oluline roll mitmete tööstuslike protsesside sujuvas kulgemises. Meie eksperdid pakuvad kõrgekvaliteedilisi lahendusi õhu tööstuslikuks niisutamiseks, mis tagavad siseruumides ja tootmistsehhides stabiilse õhuniiskuse. Kontrollitud õhuniiskus aitab optimeerida tootmisprotsesse, tagades samal ajal toodete kvaliteedi ja ohutuse.

Meie värvitehnilised lahendused keskenduvad automatiseeritud viimistlusliinidele, robotvärvimissüsteemidele ning tõhusamatele värvikuivatuslahendustele. Töötame selle nimel, et muuta värvimisprotsessid tõhusamaks, vähendades samal ajal raiskamist ja suurendades tootlikkust. Lisaks pakume tootmisliinide automatiseerimise teenuseid, mis aitavad teil saavutada maksimaalset efektiivsust ja kulude kokkuhoidu.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab pakkuda tipptasemel tööstuslikke lahendusi, siis Aerum OÜ on teie valik. Meie kogenud meeskond on pühendunud teie äri edu toetamisele, tagades samal ajal kvaliteedi, ohutuse ja innovatsiooni igas pakutavas teenuses.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos teile parima lahenduse, mis vastab teie tööstuslikele vajadustele. Aerum OÜ - Teie tee sujuvama ja efektiivsema tootmiseni.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

AERUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin P.

Suurepärane meeskond, kiire reageerimine ja kõrge professionaalsus.

- Kaisa T.

Klientidele orienteeritud teenus ja suurepärane kvaliteet on märkimisväärsed.

- Markus K.

Nende kliendikesksus ja paindlikkus teevad koostöö lihtsaks.

Kas Teie tootmisprotsessid vajavad täiustatud ventilatsiooni?

Tänapäeva kiirelt muutuvas tööstusmaailmas seisavad ettevõtted pidevalt silmitsi väljakutsetega, mis nõuavad optimeeritud tootmisprotsesse ja tõhusat ressursikasutust. Üks oluline komponent, mida sageli alahinnatakse, on tööstuslik ventilatsioon. Ometi mängib ventilatsioonisüsteem olulist rolli mitte ainult töökeskkonna ohutuse tagamisel, vaid ka tootmisprotsesside sujuvuse ning töötajate tervise ja mugavuse seisukohalt. Tööstuslik ventilatsioon on palju enamat kui lihtsalt õhu liigutamine tootmishoones. See hõlmab mitmeid olulisi aspekte, mis mõjutavad otse ettevõtte tootlikkust ja

Dropdown

kõik artiklid

Tööstusventilatsiooni innovatsioon: kohandatud lahendused Teie ettevõttele

Tööstusmaailm muutub pidevalt ja seetõttu on hädavajalik jääda uuenduste laineharjale, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja konkurentsieelis. Üks oluline vald
ssb.ee
Tööstusmaailm muutub pidevalt ja seetõttu on hädavajalik jääda uuenduste laineharjale, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja konkurentsieelis. Üks oluline valdkond, mis mõjutab otse tootmisprotsesside ohutust ja efektiivsust, on tööstusventilatsioon. Traditsioonilisest õhuringlusest on saanud täpne teadus, kus kohandatud lahendused on võtmesõnaks. Aerum OÜ pakub uuenduslikke ventilatsioonilahendusi, mis on disainitud vastavalt teie ettevõtte vajadustele, alates aspiratsioonist kuni spetsiaalsete filtrisüsteemideni. Iga tööstusharu on unikaalne ja nõuab spetsiifilisi ventilatsiooninõudeid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.