Rohkema info nägemiseks:

HALTUURAKUNST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HALTUURAKUNST OÜ kohta arvamuslugu!"

HALTUURAKUNST OÜ hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Haltuurakunst loodi 25.03.2016. Käesolev aruanne kajastab perioodi 01.01.2022 - 31.12.2023.

2022. aastal olid peamised tegevused: 1) loominguliste projektide produtseerimine; 2) loovisikute ja loomingu vahendamine (tekstid, näitlejad); 3) loomingulise teenuse pakkumine (kirjutamine, lavastamine, esinemine); 4) treeneritöö (treeningute planeerimine ja läbiviimine); 5) jaotamata kasumi investeerimine (aktsiad, indeksfondid, võlakirjad).

2022. aastal toimusid välislähetused Dubaisse, Espoosse, Napolisse, Viini, Ericeirasse, Edinburghi, Riiga ja Kyotosse. Lähetuste tulemusel valmis mitmeid uusi tekste ja tekkis häid kultuurilisi kontakte. Samuti külastati lähetustel etendusi ja näituseid, mis annavad ideid tulevasteks projektideks.

Kuna 2022. aastal oli palju välislähetusi ja ka Eesti-siseselt toimus töö tihti Tallinnast eemal, oli majanduslikult loogiline loobuda Rävala 8 kontoripinnast ning jätta alles vaid kodukontor Lembitu 8-57.

Kõige suuremaks loominguliseks projektiks kujunes Kinoteatri MM Katarsis, mida näidati kaheksal õhtul ETV2-s. Projekt ei olnud küll majanduslikult eriti tulus, kuid andis tegijatele palju tunnustust ja nähtavust.

Loominguliste projektide produtseerimisel oli põhikliendiks MTÜ Kinoteater: korraldati järgnevate lavastuste etendusi: "Püstijalukomöödia 2.0", "Kahekesi", "Monument" ja "Gesamtkunstwerk".

Koostöös Idnava OÜ-ga jätkus lavastuse Märt Avandi stand-up "40" etenduste korraldamine. Viimane etendus sai mängitud 16. aprillil

Kuressaares. Kokku mängiti 2021. ja 2022. aastal 49 etendust.

Esinemiste osas toimus 6 etendust naljade esitajana lavastuses "Püstijalukomöödia 2.0" (kõik Tallinnas) ning 1 loengutüüpi esinemine lavakunstikooli tudengitele.

Uue ja huvitava suunana sai läbi viidud naljakirjutamiskoolitus BFM-i stsenaristika tudengitele (Tallinna Ülikool), mis võiks edaspidi olla ka tulus majanduslik suund.

Kõige olulisemad teenusepakkujad loomingu vahendamisel olid OÜ Jaakjaak ja Kalmet Brothers OÜ; lisaks ka Viimane Maasikas OÜ.

Loovisikute ja loomingu vahendamisel olid suurimateks klientideks OÜ Broadline, Frank Events OÜ, Winston Wolf OÜ ja OÜ Ocean 11.

Squashitreeningute planeerimise ja läbiviimise juures oli peamisteks koostööpartneriks Fitest Koolituse OÜ ning põhikliendiks OÜ Eesti

Squashiakadeemia.

Aruandeperioodi müügikäive oli 226 106 eurot.

2023. aastal on plaanis jätkata kõigi viie tegevusalaga ning jätkuvalt investeerida töötaja loomingulisse arengusse läbi välislähetuste.

HALTUURAKUNST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.