Rohkema info nägemiseks:

MUST KUUL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 183; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MUST KUUL OÜ kohta arvamuslugu!"

MUST KUUL OÜ hetkeolukord

Juba 183 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Must Kuul OÜ tegeleb peamiselt turunduskonsultatsiooni pakkumisega. Aitame vastavalt kliendi tegevusvaldkonnale tuvastada kitsaskohad turundus- ja kasvustrateegias ning koostada ja implementeerida uue strateegia. Lisaks pakume asjaomaste töötajate koolitamise võimalust.

Oleme peamiselt keskendunud iduettevõtluses tegutsevatele äriühingutele.

Lisaks konsultatsiooniteenusele tegeleme ka ettevõtte tulude investeerimisega. Antud majandusaastal tegelesime peamisel 1 kliendi äritegevuse toetamisega.

Viimase majandusaasta jooksul oleme investeerinud enda tegevuse arendamisse läbi koolitustel osalemise ja konsultatsioonide võtmise ning vajalike infotehnoloogiliste seadmete ning programmide soetamise. Sama plaanime jätkata ka edaspidi.

Järgmise majandusaasta jooksul plaanime suurendada klientide arvu ja arendada uusi teenuste suundi.

MUST KUUL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.