Rohkema info nägemiseks:

BAU EHITUS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 795; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BAU EHITUS GRUPP kohta arvamuslugu!"

BAU EHITUS GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 795 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Mikhail Seregin (23.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Bau Ehitus grupp OÜ põhitegevusalaks on ehitustööde teostamine ning muinsuskaitseobjektide renoveerimine.

Kõik ettevõtte töötajad on kõrgelt kvalifitseeritud oma ala speatsialistid ning omavad pikaaegset töökogemust antud valdkonnas.

Ettevõte omab Muinsuskaitseameti tegevusluba ning on orienteeritud jätkusuutlikkule põhitegevuse jätkamisele.

1) Raamatupidamiskohustuslase tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng ja selle mõju majandustulemusele;

Majanduskeskkonna risk sõltub üldistest ehitus- ja tööstusturu arengutest ning ettevõtete tulevikulootustest majandusliku heaolu suhtes.

2022 majandusaasta oli Bau Ehitus grupp OÜ jaoks edukas. Kokkuvõttes tõusis Bau Ehitus grupp OÜ 2022 müügitulu võrreldes eelmise aastaga 28,11%, mis on 169 488 eurot.

Suhtarvud 2022 1. Müügitulu muutus (%) - 28,11 2. Puhasrentaablus (%) - 24,19 3. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) - 12,87 4. Varade rentaablus ROA (%) - 55,04 5. Omakapitali rentaablus ROE (%) - 62,74 2) Raamatupidamiskohustuslase äritegevuse hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus;

Sesoonsusel ja tsüklilisusel puudub oluline mõju ettevõtte tegevusele aasta lõikes, kuid siiski on tähendatud, et suuremad fassaadide renoveerimised ning katusetööd objektidel toimuvad kevadel, suvel ning sügisel. Väiksemad ehitustööd on jaotunud aasta lõikes ühtlaselt.

3) Raamatupidamiskohustuslase tegevusega kaasnevaid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid;

Ettevõtete tegevuse oluliseks aspektiks on olnud jätkuv ohutu töökeskkonna loomine, kus tegutseksid hea väljaõppega, terved ja motiveeritud töötajad – seda nii kontoris kui ka ehitusobjektidel.

Olulisi keskkonna mõjusid ettevõtte tegevusega ei kaasne.

4) Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske;

Ostu- ja müügilepingud on sõlmitud enamasti eurodes.

Intressiriskina käsitletakse sellist riski, kus intressimäära tõustes võib kohustustelt tasutavate intressikulude suurenemine märkimisväärselt mõjutada ettevõtte tegevuse tulemuslikkust.

BAU EHITUS GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.