Rohkema info nägemiseks:

LR KATUSED OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõikidele katusetööde aspektidele alates planeerimisest kuni lõppviimistluseni. Pakume personaalseid teenuseid, õiglasi hindu ja tööde õigeaegset teostamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

LR Katused OÜ: Kvaliteedi ja hoolivusega katuseid tõstes

LR Katused OÜ pole lihtsalt nimi, see on pärand. Pärand, mis on ehitatud kvaliteedi, usalduse ja isikliku teeninduse alusele. Oleme ettevõte, mis on peamiselt teenindanud Lääne-Virumaal, kuid oleme alati valmis laiendama oma teenuseid klientidele kaugel ja laial. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda kõigile katuseehituse aspektidele, planeerimisest lõppviimistluseni. Tahtsime pakkuda isikupärastatud teenuseid, õiglasi hindu ja töö õigeaegset teostamist. Ja oleme sellele missioonile jäänud truuks.

Meie lugu pole ainult meist, see on meie klientidest - koduomanikest ja ettevõtetest, kes vajavad katuseehituse teenuseid. Nemad on need, kes on teinud meist selle, kes me täna oleme. Nad hindavad kvaliteetset tööd, õiglast hinnakujundust ja isikupärastatud teenindust. Ja me püüame pakkuda just seda. Iga kord.

Meie teenused on kõikehõlmavad. Tegeleme kõigega alates ehitusest ja plekitöödest kuni veetööde ja vähini. Oleme eksperdid listrofiilides, aknaplekkides, renoveerimises, katuseohutuses ja ohutusseadmetes, katuseakende paigaldamises, aknaplekkide paigaldamises, seinaplekkide paigaldamises, põimprofiilide paigaldamises, fassaadide ehitamises, katuse ehitamises, valtsplekk-katuste ehitamises, profiilplekk-katuste ehitamises, eterniitkatuste ehitamises, kivikatuste ehitamises ja vihmaveesüsteemides. Oleme vilunud ka elu- ja mitteeluruumide ehitamises.

Kuid meie lugu ei lõpe siin. Me arendame pidevalt, õpime ja täiustame. Otsime alati viise, kuidas oma kliente paremini teenindada. Sest päeva lõpus mõõdetakse meie edu meie klientide rahulolu järgi. Ja me ei tahaks, et see oleks teisiti.

Nii et siin on tulevik. Tulevik, kus jätkame katuste tõstmist kvaliteedi ja hoolivusega. Sest LR Katused OÜ-s teeme me seda kõige paremini.

LR KATUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Nad olid kiired, professionaalsed ja hoolikad. Olen nende teenusega väga rahul!

- Jaan K.

Nad muutsid minu katuse ilusaks ja vastupidavaks. Suur tänu teile!

- Liina M.

ad olid professionaalsed ja sõbralikud ning nende töö tulemus oli üle ootuste hea!

LR KATUSED OÜ tegevusaruanne 2022

LR Katused OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevuseks on katuste paigaldus ja renoveerimine tellimustööde alusel. See tähendab, et nad pakuvad kohandatud lahendusi, mis on spetsiaalselt kohandatud vastavalt kliendi vajadustele ja eelistustele. Nad on pühendunud kvaliteetsele tööle ja kliendi rahulolule, mis on aidanud neil saavutada maine usaldusväärse ja professionaalse teenusepakkujana. Ettevõtte juhtkond on otsustanud, et juhatuse liikmetele tasusid ei maksta. See on üsna ebatavaline otsus, kuid see näitab, et ettevõtte juhtkond on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule, investeerides

Dropdown

kõik artiklid

Regulaarse katusehoolduse eelised

I. Sissejuhatus  Iga kodu- ja äriomanik teab, et hästi hooldatud katus on nende vara ohutuse ja pika eluea tagamiseks hädavajalik. Siiski jäetakse sageli tähele
ssb.ee
I. Sissejuhatus Iga kodu- ja äriomanik teab, et hästi hooldatud katus on nende vara ohutuse ja pika eluea tagamiseks hädavajalik. Siiski jäetakse sageli tähelepanuta regulaarse katusehoolduse tähtsus. See blogipostitus käsitleb regulaarse katusehoolduse eeliseid ja professionaalsete katusehooldusteenuste rolli teie katuse tervise tagamisel. II. Regulaarse katusehoolduse tähtsus Regulaarne katusehooldus on oluline nii elamuehituse kui ka mitteelamuehituse puhul. See aitab tuvastada võimalikke probleeme varakult, vältides tulevikus kulukaid parandusi või asendusi. Näiteks võib väike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.