Rohkema info nägemiseks:

RAE PUUSEPAD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3310; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta RAE PUUSEPAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 1995. aastast on RAE PUUSEPAD OÜ olnud kvaliteetse ehituse ja eksperdikäsitöö nurgakiviks Tallinna südames ja Harjumaal. Üle kahe aastakümne kestnud pärandiga oleme ehitanud oma maine usaldusväärse partnerina klientidele, pakkudes laia valikut ehitusteenuseid suurepäraselt.

Meie oskuste hulka kuulub vastupidav ja stiilne terrassiehitus, mis laiendab teie eluruumi õuealale, kuni hädavajaliku tuulekastide ehituseni, mis kaitseb teie kodu elementide eest. Oleme uhked, et suurendame kodude ilu ja vastupidavust meie puitfassaadide ehitusega, iga tükk on tunnistus meie kvaliteedile pühendumisest.

Mõistes aja ja looduse karmide väljakutsete ees, pakume ekspertide hinnangut ja kontrolli ajapuidu ning hallituse üle, tagades, et teie kodu püsib aastaid turvaline ja kindel. Meie osav meeskond on vilunud täpsete kivisillutiste paigaldamises, luues radu ja patiosid, mis on nii funktsionaalsed kui ka ilusad.

RAE PUUSEPAD OÜ ei ole ainult esteetika; me räägime ka funktsionaalsusest ja jätkusuutlikkusest. Meie teenused hõlmavad septikute paigaldamist ja imuväljakute ehitamist, mis on hädavajalikud kaasaegse, keskkonnasõbraliku jäätmemajanduse jaoks. Hoiame teie maad hästi kuivendatuna ja hooldatuna meie kraavide puhastamise ja drenaažipaigalduse teenustega, vältides veekahjustusi ja tagades teie vara pikaajalise kestvuse.

Meie pühendumus klientidele on vankumatu ja kutsume teid kogema RAE PUUSEPAD OÜ erinevust. Küsimuste ja järgmise projekti arutamiseks võtke meiega ühendust aadressil ehitus@raepuusepad.ee. Laseme teie unistused reaalsuseks saada.

Kontakt

RAE PUUSEPAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Suurepärane töö, tulemused ületasid ootusi!

- Mart T.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond.

- Jaan K.

Tänan teid, et tegite meie kodu veel ilusamaks!

Kuidas tagada puidust fassaadi püsimine aastateks?

Puidust fassaadid pakuvad ajatut esteetikat ja looduslikku võlu, mis võib oluliselt tõsta iga kinnisvara välisilmet. Siiski, et tagada teie puidust fassaadi püsimine laitmatu seisukorras, on hädavajalik regulaarne hooldus. Selles postituses uurime viit põhilist nõuannet, mis aitavad teil hoida oma puidust fassaadi kaunina ja vastupidavana aastateks. Regulaarne puhastamine ja kontroll Teie puidust fassaadi puhtana hoidmine ei ole ainult esteetiline küsimus; see on ka oluline selleks, et vältida mustuse ja orgaanilise aine kogunemist, mis võib põhjustada lagunemist. Regulaarne puhastamine

Dropdown

kõik artiklid

Millised on professionaalse hallituse hindamise eelised?

Hallitus on seeneliik, mis võib kasvada nii sise- kui välistingimustes, eelistades niiskeid, soojasid ja kõrge õhuniiskusega keskkondi. See paljuneb eoste vabas
ssb.ee
Hallitus on seeneliik, mis võib kasvada nii sise- kui välistingimustes, eelistades niiskeid, soojasid ja kõrge õhuniiskusega keskkondi. See paljuneb eoste vabastamise teel, mis võivad olla kahjulikud sissehingamisel või nahaga kokkupuutel. Hallitusega kokkupuude võib põhjustada mitmesuguseid terviseprobleeme, eriti allergiate, astma või nõrgenenud immuunsüsteemiga inimestel. Sümptomid võivad varieeruda aevastamisest, köhimisest ja nahaärritusest kuni tõsisemate reaktsioonideni nagu hingamisteede infektsioonid ja astma süvenemine. Hallitus võib põhjustada olulist kahju ehitusmaterjalidele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.