Rohkema info nägemiseks:

BALTIC IT SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 341; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC IT SERVICE kohta arvamuslugu!"

BALTIC IT SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Juhtimisaruanne 1. 2022. majandusaasta finantstulemus (kaotus): -29921 eurot 2. Ettevõtte tegevuse parandamiseks vajalikud tingimused: - Ettevõtte arendamine - teabe levitamine, reklaam ja turundus.

- Finants- ja majandustulemuste parandamise tingimused - Kulude reguleerimine.

- Faktid ja sündmused pärast bilansipäeva

Majandusaasta viimase päeva ja tegevjuhi aastaaruande allkirjastamise vahelisel perioodil ei olnud olulisi ega erakorralisi asjaolusid, mis võiksid mõjutada ettevõtte majandustulemusi ja finantsseisundit

BALTIC IT SERVICE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.