Rohkema info nägemiseks:

KRAUSBERG HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 577; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KRAUSBERG HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

KRAUSBERG HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 577 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Krausberg Holding OÜ on 2020. aastal loodud varahaldusettevõte, mis on loodud ühendama ettevõtteid Krausberg Eesti OÜ ning Krausberg Service OÜ (edaspidi koos kui Krausberg).

Kontserni emaettevõttel iseseisev majandustegevus puudub – aruandeaastal töötajaid ei olnud, juhatus oli üheliikmeline ning juhatusele töötasusid ei arvestatud. Põhiline fookus on omaniku õiguste teostamisel.

Alates 2021. aastast esitatakse majandusaasta aruanne konsolideerituna.

Jooksva majandusaasta konsolideeritud müügitulu oli 12804 177 eurot ning aruandeaasta kasum 541 431 eurot. Kontsernis töötas keskmiselt 394 inimest ning tööjõukulud oli 8 149 537 eurot.

Krausberg Holding OÜ tütarettevõtetel on kolm põhitegevussuunda - sisehoolduspuhastus, välitööd, eritööd.

• igapäevase hoolduspuhastuse osakond pakub kliendile hooldus-, valve- ja välipuhastuse teenust. Igapäeva puhastust teostame erinevatel pindadel alates väikestest kontoritest lõpetades kaubanduskeskuste ja suuremate lao- ja tootmiskompleksidega.

• eripuhastuse osakond teeb ühekordseid tellimustöid ja teenindab ka püsikliente.

Osakonna teenuste hulka kuuluvad akende pesu, suurpuhastus, ehitusjärgne puhastus, pindade süvapesu ja vahatamine, erikonstruktsioonide puhastus ning vaipade ja pehme mööbli puhastus.

• välitööde osakond tegeleb professionaalse tänavate ja haljasalade hooldusega.

Elamute, kaupluste, büroo- ja tootmishoonete juurde kuuluvate väliterritooriumite hooldamine on välitööde osakonna igapäevatöö. Osakond töötab aastaringselt ning hoolitseb, et territooriumid oleks puhtad lahtisest prügist, lehtedest, lumest ja jääst.

Puhastusteenuse osutamisega seonduvalt puuduvad olulised negatiivsed keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud.

Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutmisega seonduvad riskid aruandele mõju ei avaldanud, puuduvad neid riske kandvad varad ja kohustused.

Ettevõtte suhtarvud : 2020 ; 2021 ; 2022 ; 2023

Varade rentaablus (ROA) % -3,4% ; -7,1% ; -4,8% ; -6,2%

Omakapitali rentaablus (ROE) % -12,5% ; -35,6% ; -31,8% ; -71,3%

Kontserni suhtarvud :

KRAUSBERG HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.