Rohkema info nägemiseks:

HAGERI MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kohila vallas tegutsev ettevõte, mis pakub professionaalset autoremonti ja hooldusteenuseid, hoolitsedes sõidukite tervise ja jõudluse eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti teedel sõitmine võib olla nii nauditav kui ka väljakutsuv ning üks võtmetegur, mis mõjutab sõidukite jõudlust ja ohutust, on nende hooldus ja regulaarne remont. Selleks, et tagada oma sõiduki optimaalne toimimine ja pikem eluiga, on oluline leida usaldusväärne hooldus- ja remondipartner. Üks selline partner on Hageri Motors OÜ, kes on spetsialiseerunud professionaalsele autoremont- ja hooldusteenustele.

Hageri Motorsi meeskond koosneb kogenud ja oskuslikust personalist, kellel on pikaajaline kogemus autode hooldamisel ja parandamisel. Nende pühendumus kvaliteedile ning klientide vajadustele vastamine on ettevõtte alustalad. Iga sõiduk, mis jõuab Hageri Motorsi töökotta, saab individuaalse ja tähelepaneliku lähenemise, mis tagab parimad tulemused.

Üks peamisi teenuseid, mida Hageri Motors pakub, on mootorite remont. Sõiduki mootor on südameks, mis paneb kogu sõiduki tööle ning selle korrasolek on ülioluline. Hageri Motorsi mehaanikud on eksperdid mootorite parandamisel ja hooldamisel, tagades, et Teie sõiduk sõidaks sujuvalt ja tõrgeteta.

Lisaks mootorite remondile pakub Hageri Motors ka laia valikut muid teenuseid, sealhulgas üldremonti, hooldustöid, keevitustöid, õlivahetust, piduri ja kütusetorude vahetust ning generaatorite ja starterite remonti. See tähendab, et olenemata sellest, millist hooldust või parandust Teie sõiduk vajab, on Hageri Motorsil selleks vajalikud oskused ja ressursid.

Hageri Motorsi lähenemine klientidele on alati kliendikeskne ja personaalne. Ettevõte mõistab, kui oluline on sõiduki usaldamine hoolduseks ja paranduseks ning seetõttu pakuvad nad professionaalset teenust, mis vastab kõrgeimatele standarditele. Hageri Motorsi meeskond teeb tihedat koostööd klientidega, et mõista nende vajadusi ja ootusi ning pakkuda lahendusi, mis vastavad nendele vajadustele täpselt.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb Teie sõiduki eest nagu oma, siis Hageri Motors OÜ on just see, mida otsite. Nende pikaajaline kogemus, kvaliteetne töö ja kliendikeskne lähenemine muudavad nad ideaalseks valikuks sõidukite hoolduse ja remondi valdkonnas. Võtke julgelt ühendust Hageri Motorsiga ja laske neil hoolitseda Teie sõiduki eest, tagades, et see säraks tipptasemel seisukorras ning oleks valmis igasugusteks teekondadeks.

Võta ühendust ja broneeri aeg oma sõidukile juba täna!

uuri lisaks

HAGERI MOTORS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti K.

Suurepärane teenindus ja kiire remont. Soovitan kindlasti!

- Liina S.

Siin saab kindel olla, et sõiduk on parimas kätes.

- Priit A.

Hageri Motors on alati abiks, kui vaja. Usaldusväärne!

HAGERI MOTORS OÜ tegevusaruanne 2022

Hageri Motors OÜ asutati 09.06.2020. Ettevõtte tegevusvaldkond on sõiduautode remont ja hooldus.Ettevõttes töötab üks autoremondilukksepp.

Dropdown

kõik artiklid

Kui tihti peaksite vahetama autol õli ja filtreid?

Teie sõiduk on teie usaldusväärne kaaslane teekonnal, kuid nagu iga masin, vajab ka see regulaarset hooldust, et säilitada oma jõudlus ja töökindlus. Üks olulis
ssb.ee
Teie sõiduk on teie usaldusväärne kaaslane teekonnal, kuid nagu iga masin, vajab ka see regulaarset hooldust, et säilitada oma jõudlus ja töökindlus. Üks olulisemaid hooldusülesandeid, mida teha, on õli ja filtrite vahetamine. Kuid kui sageli peaksite seda tegema? Selles artiklis vaatleme, kui mitme kilomeetri tagant on vajalik sõiduki hooldus ning õli ja filtrite vahetus. Sõiduki hooldus on võtmetegur selle tagamisel, et teie sõiduk püsiks heas seisukorras ja pakuks turvalist ja sujuvat sõitu. Hoolduse hulka kuuluvad erinevad ülesanded, kuid üks olulisemaid on õli ja filtrite vahetamine. Õli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.