Rohkema info nägemiseks:

THE J. MOLNER COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1197; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta THE J. MOLNER kohta arvamuslugu!"

THE J. MOLNER COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 1197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

The J.Molner Company OÜ asutati 2020. aastal Tallinnas. Majandusaasta aruande pikkuseks on 12 kuud, alates 1. jaanuar 2022 kuni 31.detsember 2022. Ettevõtte põhitegevus on teadus- ja arendustegevus biotehnoloogia vallas.

Tegevused on jaotatud kahte peamisse suunda: (cid:127) analüütilise keemia ja meetodite väljatöötamine kolmandatele osapooltele; (cid:127) arendatakse omaenda geneeriliste ravimite sarja.

2022. aastal jätkas ettevõte mõlema põhitegevuse elluviimist. Analüütiliste ja arendusteenuste osas teenindas ettevõte mitmeid kliente Ameerika

Ühendriikidest, Kanadast ja Euroopast. Äritegevuse jätkuva arengu toetamiseks võeti kasutusele uus kvaliteedijuhtimise tarkvaralahenduse. See aitas 2023. aasta jaanuaris edukalt läbida Ravimiameti inspektsiooni.

Samuti jätkas Ettevõte aktiivselt oma geneeriliste ravimite sarja arendamist. See hõlmas ühe ravimi väljatöötamist USA turule ja ühe ravimi väljatöötamist Kanada turule. 2022. aasta juulis omandas ettevõte kolme USA-s registreeritud ravimi müügiload. Selle tulemusel on Ettevõte pühendanud märgatavalt aega ja labori ressurssi nende toodete turule tagasitoomiseks, mille eelduseks on tehnoloogia ülekanne uue tootmiskohta ning regulaatori poolne heakskiit. Esimese toote tootmiskoha muudatuse heaksiitmist regulaatori poolt oodatakse 2023. aasta kolmandas kvatalis. 2022. aastal kulutati teadus- ja arendustegevusele 786 176 eurot.

Ettevõte on tootjalt omandatud müügiõigused kahele ravimile Kanada turu tarbeks. Neist ühe puhul on käimas müügiloa taotluse menetlus

Health Canada poolt. Ettevõte eeldab selle heakskiirmist 2023. aastal. Teise ravimi müügiloa taotluse sisseandmise aeg on 2023. aasta esimeses kvartalis.

2022. aasta teisel poolel suunas Ettevõte suurema osa sisemistest ressurssidest oma toodete turule toomisele ning omandatud USA toodete turule tagasitoomisele. See vähendas meie võimet pakkuda 2022. aasta viimases kvartalis analüütilise keemia ja arendusteenuseid kolmandatele osapooltele. Üks mahukam kliendi arendusprojekti nihutati 2022. aasta lõpust 2023. aasta esimesse kvartalisse. Suutlikkuse suurendamiseks värbas ettevõte kaheksa uut töötajat, kes pärast koolituste läbimist, suurendavad ettevõtte suutlikkust plaane ellu viia. Selle tulemusena oli ettevõtte kogu aasta müügitulu 191 657 eurot.

(cid:127) Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline.

(cid:127) Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

(cid:127) Intressimäärad majandusaastal ja aastaruande koostamise perioodil oluliselt ei muutunud.

Olulised finantssuhtarvud 2022

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 0,6

EBITDA, € - 596 974

Käive ühe töötaja kohta, € 10 087

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja, € = käibevara/lühiajalised kohustused

EBITDA, € = ärikasum + põhivara kulum ja väärtuse langus

Käive ühe töötaja kohta = müügitulu/keskmine töötajate arv

THE J. MOLNER COMPANY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.