Rohkema info nägemiseks:

SPEAKTX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 161; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPEAKTX OÜ kohta arvamuslugu!"

SPEAKTX OÜ hetkeolukord

Juba 161 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldinfo

SpeakTX OÜ on Eesti ettevõte ja tegeleb neuroloogilisest haigusest taastuvatele patsientidele mõeldud uudsete hindamis- ja teraapialahenduste väljatöötamise ja levitamisega. 2023. aastal oli ettevõtte põhifookuseks tootearenduse ja ärimudelite elluviimine. Tööd tehakse kontsentreeritult välis- ja Eesti turgudega. SpeakTX OÜ poolt on valminud lahendus kõneravi.ee, mille interaktiivsete harjutuste keskkond aitab kaasa kõne taastamisele. Programmis on üle 500 erineva harjutuse. Kõneravi.ee keskkonda kasutavad edukalt nii haiglad kui eraisikud. SpeakTX OÜ on olnud kaastegev mitmesuguste projektide loomisel ja käigushoidmisel.

Äritegevuse ülevaade

Müügitulu oli 2023. aastal summas 49 725 eur ning aasta lõppes 60 504 eur kasumiga. Teenuseid eksporditi EL riikidesse. Erinevate projektide teostamiseks saadi 2023. aastal toetusi 154 291 eurot. SpeakTX OÜ tegeles aruandeaastal taastusravi tarkvaraprogrammide loomise ja turundusega.

Juhtkond ja töölised 2023. aastal oli ettevõttes keskmiselt tööl 4 inimest Eestis, Lätis ja Leedus, kelle palgakulud olid koos sotsiaalmaksudega kokku 90 763 eur.

Dividende ei makstud.

Eesmärgid 2024. aastal on eesmärgiks laiendada tegevust USA ja Saksamaa turul. Tahame pakkuda mugavamaid ja tõhusamaid digitaaltervise lahendusi.

SPEAKTX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.